Mugla Valisi Orhan Tavli, Bayram Öncesi Yol Denetim Uygulamalarina Katildi

Mugla’nin turistik kentlerinden Marmaris ve Datça’nin kara yolu ile tek giris noktasi olan Çetibeli Jandarma Kontrol noktasinda sürücülere emniyet kemeri kontrolleri yapildi. Mugla Valisi Orhan Tavli’nin da katildigi denetimlerde ‘Bayraminiz Kemerli Olsun ‘ slogani ile sürücülere uyarilarda bulunuldu.

Mugla Valisi Orhan Tavli, Bayram Öncesi Yol Denetim Uygulamalarina Katildi


Marmaris ilçe girisine 21 kilometre mesafedeki Çetibeli Jandarma Kontrol noktasinda Ramazan Bayrami öncesi ilçelere giris yapan araçlara emniyet kemeri ve güvenlik kontrolleri yapildi. Mugla Valisi Orhan Tavli, Il Emniyet Müdürü S.Suvat Dilberoglu, Il Jandarma Komutani J.Tuggeneral Ali Gemalmaz ve Marmaris Kaymakami Ertug Sevket Aksoy, Ilçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsiz, Ilçe Jandarma Komutani J.Yarbay Murat Çam Marmaris ve Datça ilçelerine tatile gelen vatandaslar ile sohbet ederek emniyet kemeri taktiklari için tesekkür ederek iyi bayramlar dileklerinde bulundu. Üzerinde ‘Bayraminiz kemerli olsun ‘ slogani yazan defterler sürücülere hediye edildi.

‘Bayram öncesi denetimler siklastirildi ‘

Ramazan Bayrami tatili için ilçeye girislerde arttirilan güvenlik önlemleri çerçevesinde ilçeye giren araçlar narkotik ve bomba arama köpekleri ile teker teker arandi. Emniyet kemeri ve belge kontrolü yapildi. Bayram boyunca ilçe merkezlerinde, kirsal mahallelerde basta olmak üzere tüm Mugla ilinde havadan ve karadan denetimler devam edecegi bilgisi edinildi.
Kaynak: İHA