Baskan Kiliç Açiklamasi 'Gençlerimize Destegimiz Devam Edecek'

Ögrenciler ile iftar yapan Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, “Her zaman ögrencilerimizin yanindayiz. Gelecegimiz olan gençlerimize destegimiz devam edecek” dedi.

Baskan Kiliç Açiklamasi 'Gençlerimize Destegimiz Devam Edecek'
Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, Gençlik Merkezi’nin kurslarinda egitim gören ögrenciler ve Kredi Yurtlar Kurumu’nda(KYK) kalan üniversite ögrencileri ile iftar yapti. Alparslan Türkes Parki Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programina Baskan Yardimcisi Saban Hüryasar, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Senocak, KYK Müdürü M. Emin Albayrak, Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdogan, Gençlik Merkezi hocalari, KYK yöneticileri ve ögrenciler katildi.

Ögrencileri iftar öncesi karsilayan ve masalari tek tek gezen Baskan Kiliç, onlarla sohbet etti. Iftar programinda konusan Belediye Baskani Hamit Kiliç, “Bugün de iftar soframizi, ilçemizde egitim gören üniversiteli kardeslerimiz ve Gençlik Merkezi kursiyerleri olan siz kiymetli kardeslerimizle paylasmanin mutlulugunu yasiyoruz” diye konustu.

Baskan Kiliç sözlerini söyle sürdürdü:

“Sizlere tesekkür ediyorum, bizleri kirmayip davetimize icabet ettiniz. Sizlerin de bu mübarek günlerde ettiginiz dualara yüce Rabb’imiz icabet etsin. Ramazan’in bereketini hep birlikte yasadik. Insallah saglikla ve huzurla Kadir Gecesine ve Ramazan Bayrami’na da ereriz. Temennimiz o ki; derslerinizde basarili olup okullarinizi tamamlayarak, ülkemize ve milletimize güzel hizmetler yaparsiniz.“

Ögrencilerle her firsatta bir araya geldiklerini, onlarin istek ve temennilerini dinlediklerini belirten Baskan Hamit Kiliç, “Her zaman ögrencilerimizin yanindayiz. Gelecegimiz olan gençlerimize destegimiz devam edecek” diyerek ögrencilere hayirli Ramazanlar diledi.
Kaynak: İHA