Küçükçekmece'de Iftar Saati Eve Giren Hirsiz Kameralara Yansidi

Küçükçemece’de, iftar saatinde camdan girdigi evden dizüstü bilgisayar ve bir miktar para çalan hirsizin etrafi kolaçan ettigi anlar kameralara yansidi.

Küçükçekmece'de Iftar Saati Eve Giren Hirsiz Kameralara Yansidi
Olay, önceki gün Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesinde yasandi. edinilen bilgiye göre, kimligi belirsiz bir erkek sahis binanin bahçesine gelerek etrafi kolaçan etti. Iftar saatinde evde kimsenin olmadigini fark eden hirsiz, cam önündeki kepengi kirarak içeri girdi. Evi karistiran sahis, kisa sürede evde bulunan yaklasik 6 bin TL degerindeki dizüstü bilgisayar ile 500 TL’yi alip, girdigi yerden kaçip kayiplara karisti.

Daha sonra eve geldiginde etrafin daginik oldugunu fark eden ev sahibi Yasin Yalçin, hirsiz girdigini fark etti ve durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri parmak izi ve güvenlik kamerasi incelemesi yapti. Incelemenin ardindan hirsizin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Olayi anlatan ev sahibi Yasin Yalçin, “Iftardan sonra buradan camin kepengini kirip içeri giriyor. Paralari ve laptopu çaliyor. Laptopun konumunu görüyoruz ama hirsizi göremiyoruz. Bendeki 500 TL’yi aliyor, esimin parasini da aliyor onu daha sormadim. Sonra kamera kayitlarindan buluyoruz, bu arka taraftan geliyor, burayi kiriyor. Sonra kameranin görmedigi yerden ayriliyor. Sikayetçi olduk, polisler geldi, olay yeri inceleme geldi” dedi.

Hirsizin eve girmeden önce etrafi kolladigi anlar güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.
Kaynak: İHA