Çocuklar Için Hastane Koridorunu Süsleyip Oyuncak Dagittilar

Amasya’da rahatsizliklari nedeniyle 23 Nisan etkinliklerine katilamayacak çocuklar için tedavi gördükleri hastanenin çocuk servisinde koridorlar bayrak ve balonlarla süslendi. Üniversite ögrencileri ve Amasya Müftülügü görevlileri hasta çocuklara balon, çikolata ve oyuncaklardan dagitti.

Çocuklar Için Hastane Koridorunu Süsleyip Oyuncak Dagittilar
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami öncesi Amasya Üniversitesi Sabuncuoglu Serefeddin Egitim ve Arastirma Hastanesi bünyesindeki Sehit Kadir Çaki Semt Polikliniginin yolunu tutan üniversitelilerle müftülük gençlik koordinatörlügü görevlileri çocuklarin hastaneye mutlu bir sekilde gelip tedavi olmalari için çocuk servisinin koridorlarini Türk bayraklari, balonlar ve süslerle donattilar.

Tedavisi süren çocuklari 23 Nisan coskusundan mahrum birakmak istemediklerini belirten Amasya Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ögrencisi Aybüke Aygördü, “Hastanenin koridorlarini süsleyerek balonlarimizi astik. Çocuklarimiza hediyeler verdik. Insallah sagliklarina kavusup 23 Nisan’i kutlarlar” dedi.

Ilahiyat fakültesi ögrencisi Sevginur Demircan da organizasyona destek olan Amasya Müftülügü Gençlik Koordinatörlügü görevlilerine tesekkür etti.

Bu sürprizle ilkokul 3. sinif ögrencisi oglu Enes’in yüzünün güldügünü anlatan Esra Türkay, “Hastaneyi süslediler, çocuklarimizi sevindirdiler. Hepsine tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Hastanenin manevi destek birimi görevlisi Ömer Çayci ise organize ettikleri etkinlikten mutluluk duyduklarini söyledi.

Kaynak: İHA