Kendi Yazdiklari Tiyatro Oyunuyla 'Birinci' Oldular

Amasya’da Gençlik ve Spor Bakanligi Kültür ve Sanat Yarismalari çerçevesinde düzenlenen “Gençler Arasi Tiyatro Yarismasi” Samsun bölge temsilcisi belli oldu. Tasova Gençlik Merkezi’nin araciligiyla kurulan grup Samsun’da Amasya’yi temsil edecek.

Kendi Yazdiklari Tiyatro Oyunuyla 'Birinci' Oldular
4 grubun yaristigi, Amasya Üniversitesi Konferans Salonunda yapilan tiyatro gösterisine Amasya Gençlik Hizmetleri Müdürü Sahin Gümüs, ögrenci gruplari, ögretmenler katildi.

Sahnede hünerlerini sergileyen gençler, yarismaci arkadaslarindan büyük begeni topladi.

Amasya’da düzenlenen yarismada Tasova Gençlik Merkezi araciligiyla katilan 16 kisilik “Cambaz” isimli grup kendi yazdiklari “Sokagin Nabzi” isimli oyunla birinci olarak Samsun’da Amasya’yi temsil etmeye hak kazandi.

Sahne öncesi ve provalarinda sürekli tiyatro ekibini ziyaret eden Tasova Kaymakami Ahmet Gökcecik, “Tiyatro ekibimiz güzel mesaj veriyor. Provalarinda harika bir farkindalik çalismasina imza attilar. Ekibimizle gurur duyuyorum” dedi.

Amasya Gençlik Hizmetleri Müdürü Sahin Gümüs, “Basta yarismada birinci olarak bölge finallerinde ilimizi temsil edecek olan gençlerimiz olmak üzere katilim saglayan tüm yarismacilarimiza, jürilerimize, gönüllü gençlerimize çok tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA