Güder, Istanbul'da Birlik Ve Beraberlik Gecesine Katildi

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Istanbul Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafindan organize edilen birlik ve beraberlik gecesinde STK temsilcileri ve Malatyali vatandaslarla bir araya geldi. Güder, “Hizmet askiyla çiktigimiz bu kutlu yolda gece demeden gündüz demeden çalisiyoruz. Battalgazi’mizi, hizmet ve yatirimlarimiz ile tercih edilen ilçeler arasina koymayi basardik” dedi.

Güder, Istanbul'da Birlik Ve Beraberlik Gecesine Katildi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Istanbul temaslari çerçevesinde AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, Belediye Baskan Yardimcilari ile birlikte Istanbul Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafindan organize edilen birlik ve beraberlik gecesinde STK temsilcileri ve Malatyali vatandaslarla bir araya geldi. Kamistas Drejan Dernegi Battalgazi Dernekler Federasyonu Merkezi’nde düzenlenen gecede birlik ve beraberlik mesajlari verildi.

Geceye katilan Baskan Güder, Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcileri ve vatandaslarla tek tek yakindan ilgilenerek, sohbet etti.

“Güzel bir gecede hepimiz bir aradayiz”

Istanbul Battalgazi Dernekler Federasyonu Baskani Mehmet Kolay, “Bugün birlik ve beraberlik gecemize katilan herkese sükranlarimi sunuyorum. Böylesine güzel bir gecede bir araya gelmekten dolayi çok mutluyuz, onurluyuz. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’de bizimle beraber ve ilçeye yapilacak olan projeleri istisare ettik. Bizler birlikte güçlüyüz. O yüzden her daim birlik ve beraberlik içerisinde olmaliyiz” ifadelerini kullandi.

AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Sizleri de Malatya’miza ve Battalgazi’mize bekliyoruz. AK Parti Belediyeciligi ile Malatya ve Battalgazi’de güzel hizmetlere imza atiliyor. Görsel sunum esliginde izlediginiz hizmetleri yerinde görmeye davet ediyoruz sizleri” seklinde konustu.



“Bu birlik ve beraberligi saglamak kolay degil”

Battalgazi’yi istisare kültürüne dayali sekilde yönetildigine vurgu yapan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Bu güzel organizasyonda birçok dernegimizin katkisi oldu. Böylesine güzel bir geceyi tertip eden ve emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum. Istanbul’da bu birligi beraberligi saglamak kolay bir konu degil ama sükürler olsun sizler bunu basarmissiniz. Bizler göreve gelirken kendimize bir hedef koymustuk. Malatya ve Battalgazi’yi marka haline getirmek birincil hedefimizdi. Battalgazi’miz tarihi bir ilçe. Battalgazi denildigi zaman ilk akla tarih ve medeniyetler gelir. Hanlarimiz, hamamlarimiz, medreselerimiz, kervansarayimiz gibi daha birçok tarihi eserimizi ayaga kaldirmak noktasinda yogun bir gayretimiz var. Hamt olsun son olarak ilçemizde bulunan Arslantepe Höyügümüzü UNESCO Dünya Kültürel Mirasina eklettirdik. Diger tarihi iller nasil ziyaretçi akinina ugruyorsa artik ilimizde ziyaretçi akinina ugrayacak. Bunun yaninda ilçemizin imar sorununa nester vurduk. Birçok yatirim ve hizmeti ilçemizle bulusturduk. Çevre yolu alti ve üstü tabirini ortadan kaldirmayi basardik. Yeni alt merkezler kazandirdik. Gençlik yatirimlarimiz ile bölgemizde göz kamastiriyoruz. Bölgeler arasi gelismislik farkini ortadan kaldiracak hizmetleri hayata geçirerek ilçemizdeki vatandaslarimizin istifadesine sunduk. Battalgazi’miz nüfus kaybeden bir ilçeyken, 2019’dan bu yana yaptigimiz yatirim ve hizmetler ile nüfus artisi yasanan bir ilçe konumuna geldi. Bunlar kolay olmuyor ve çok emek harcadik. Bu hizmetlerimizi yaparken de gönül elçilerimizin destegine de ihtiyacimiz var. Istisare kültürüne dayali olarak yönettigimiz ilçemizi güzel yarinlara hazirlamak için sizlerle de bir araya geliyoruz. Sizleri özellikle Malatya’ya davet ediyoruz. Yaptigimiz çalismalari yerinde görün. Bizlere her zaman oldugu gibi ufuk açin. Milletimiz bizlere teveccüh etmisse bu güveni bosa çikarmama adina gecemizi gündüzümüze katmis durumdayiz. Ask ile çalisan hiçbir zaman yorulmaz. Hizmet askiyla çiktigimiz bu kutlu yolda gece demeden gündüz demeden Battalgazi’mizi daha güzel yarinlara hazirlamak için çalisiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA