ATM'nin Haznesinde Para Buldu, 'Insanlik Ölmemis' Dedirtti

Tokat’ta bir taksici kredi kartina para yatirmak isterken ATM’nin haznesinde buldugu bin 500 lirayi polis merkezine teslim etti.

ATM'nin Haznesinde Para Buldu, 'Insanlik Ölmemis' Dedirtti
Tokat’ta taksicilik yapan Duran Atik (49) aksam saatlerinde bir bankanin ATM’sine kredi karti borcunu yatirmak istedi. Bu sirada ekranda paranizi aliniz yazisini fark eden Atik, ATM’nin haznesinde duran parayi gördü. Kisa bir süre saskinlik yasayan taksici parayi saydiginda bin 500 lira oldugunu tespit etti. Bir süre paranin sahibi gelir diye ATM önünde bekleyen taksici kimsenin gelmemesi üzerine parayi polis merkezin teslim etmeye karar verdi. Gaziosmanpasa polis merkezine giden Atik, tutanak karsiliginda parayi teslim etti. Polis merkezinde görevli polis memurlari paranin sahibinin bulunmasi için çalisma baslatirken, duyarli davranisindan dolayi taksiciye tesekkür etti.

Atik, ilk defa böyle bir sey yasadigini belirterek, “Iftardan sonra kredi kartima para yatirmaya geldim. Ekranda "Paranizi aliniz" yazisi vardi. Parayi aldim saga sola baktim kimse yoktu. Ilk defa böyle bir durumla karsilastim. Belki biri dalginliktan unutmustur, bir garibanindir ihtiyaci vardir. Ben de parayi emniyet güçlerin teslim etmeye karar verdim” dedi.

Kaynak: İHA