Zonguldak Adliyesi'nden Rektör Özölçer'e 'Hayirli Olsun' Ziyareti

Zonguldak Cumhuriyet Bassavcisi, Adli Yargi ve Adalet Komisyon Baskani ve Idare Mahkemesi Baskani; ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’i makaminda ziyaret etti.

Zonguldak Adliyesi'nden Rektör Özölçer'e 'Hayirli Olsun' Ziyareti
Zonguldak Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan, Adli Yargi ve Adalet Komisyon Baskani Ercan Kumhak ve Idare Mahkemesi Baskani Halil Onur, Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’e tebrik ziyaretinde bulundu. Konuklarini Rektörlük makaminda agirlayan Rektör Özölçer, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak’a hizmet noktasinda kurumlar arasi ortak çalismalarin önemli oldugunu vurguladi. Üniversitelerin, bulundugu sehir için oldukça önemli oldugunu ve kalkinmanin temelini teskil eden unsurlarin basinda geldigini aktaran Rektörümüz iliskilerin devam ettirilmesi hususunda Cumhuriyet Bassavcisi Alan, Adli Yargi Komisyon Baskani Kumhak ve Idare Mahkemesi Baskani Onur ile görüs alisverisinde bulundu.

Tebrik ziyareti Cumhuriyet Bassavcisi Alan, Adli Yargi Komisyon Baskani Kumhak ve Idare Mahkeme Baskani Onur’un Rektör Özölçer’e basarilar temennisi ve günün anisina çekilen fotograf ile sona erdi.
Kaynak: İHA