Erbaa OSB, Bölgenin Lokomotifi Olacak

Tokat Valisi Dr. Ozan Balci, Erbaa OSB’de 6 bin olan mevcut istihdamin 5 yil içinde 15 bine çikmasini hedeflediklerini söyledi.

Erbaa OSB, Bölgenin Lokomotifi Olacak
Tokat’in Erbaa ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapilacak olan caminin temeli düzenlenen törenle atildi. Törenin açilis konusmasini Erbaa Belediye Bakani Ertugrul Karagöl yapti. Baskan Karagöl, Erbaa OSB’nin kuruldugu ilk günden bugüne büyümeye devam ettigini, gelisen ve büyüyen OSB çakisanlari için ihtiyaci duyulan caminin Erbaa’ya hayirli ugurlu olmasi temennisinde bulundu. Erbaa Kaymakami Dr. Ismail Altan Demirayak ise Erbaa Organize Sanayi Bölgesinde 24 aktif fabrika ile 6 bine yakin istihdami ile Tokat’in en hizli büyüyen sanayi sehri oldugunu kaydetti.

Son olarak kürsüye gelen Tokat Valisi Dr. Ozan Balci ise caminin yapilmasina katki saglayan hayirseverlere tesekkür etti. Erbaa OSB’nin gelisimine dikkat çeken Vali Balci, “Erbaa OSB’de anaokulu yaptik, camimizin temelini attik. Saglik merkezi kazandiracagiz. Hizmet binasinin temeli atilacak. Mesleki Egitim Merkezi kuracagiz. OSB’yi 800 dekar genisletecegiz. Erbaa’ya çiçek OSB kuracagiz. Bu çalismalar tamamlandiginda 6 bin olan mevcut istihdamin 5 yil içinde 15 bine çikmasini hedefliyoruz. Erbaa’mizin imari ve ihyasi, vatandaslarimizin huzuru ve refahi için hep birlikte çalisiyoruz. Hayirli ugurlu olsun. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. "dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan caminin temeli butona basilarak atildi.
Kaynak: İHA