Emniyet'ten Polislerin Banka Maas Promosyonuna Iliskin Açiklama

Emniyet Genel Müdürlügü, Vakifbank ile imzalanan promosyon protokolüne göre tüm personelin maaslarina her ay 300 lira ilave ödeme yansitilacagini açikladi.

Emniyet Genel Müdürlügü tarafindan bazi sosyal medya platformlarinda yer alan ‘Emniyet mensuplarinin banka maas promosyon anlasmalari’ ile ilgili yapilan paylasimlar hakkinda açiklama yapildi. Emniyet Genel Müdürlügü ile Vakifbank arasinda protokol imzalandigi ve bu sonuçla tüm personelin maaslarina her ay 300 lira ilave ödeme yapilacagi belirtilen açiklamada, “Genel Müdürlügümüz ile Vakifbank arasinda 18 Mart 2022 tarihinde imzalanan yeni promosyon protokolüne göre, Emniyet Genel Müdürlügü merkez ve 81 il teskilatinda görev yapan tüm personelin maaslarina her ay 300 TL ilave ödeme yansitilacaktir. Ayrica bu miktar, 6 ayda bir yapilacak memur maas zammi oraninda arttirilacak ve sözlesme 5 yil süreyle geçerli olacaktir. Bu durum, Emniyet Genel Müdürlügü’nün resmi sosyal medya hesaplarindan yapilan açiklama ile tüm teskilata duyurulmustur” ifadelerine yer verildi.



“Dezenformasyon yapilmaktadir”

Merkez ve il teskilatlarinin, devam eden banka promosyon anlasmalari sona erdikçe ek protokol ile yeni yapilan sözlesmeye dahil olacaklarinin da hatirlatildigi açiklamada sunlar kaydedildi:

“’Istanbul Emniyet Müdürlügü’nün promosyon anlasmasinin 6 ay önce bittigi ve henüz bir sözlesme imzalanmadigi’ iddialari gündeme getirilerek dezenformasyon yapilmaktadir. Oysa Istanbul Emniyet Müdürlügü’nün promosyon anlasmasi, 31 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek olup, süre sonunda yeni anlasmaya dahil olunacaktir. Yeni sözlesme geregi yapilacak ödemeden Istanbul Emniyet Müdürlügü’nün tüm personeli de faydalanacaktir. Bu konuda sahte hesaplardan provokasyon yaptigi belirlenenler hakkinda suç duyurusunda bulunulmustur.”
Kaynak: İHA