KUTO Kadin Girisimciler Kurulu Ve Kusadasi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü Kahvaltida Bulustu

Kusadasi Ticaret Odasi Kadin Girisimciler Kurulu ve Kusadasi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü tarafindan 8 Mart etkinlikleri kapsaminda kahvalti düzenlendi.

KUTO Kadin Girisimciler Kurulu Ve Kusadasi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü Kahvaltida Bulustu


Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel, Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan, Meclis Baskani Bülent Ilbahar, Meclis Divan Üyesi Nurgil Gürcan, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Seydi yikilmaz, TOBB Aydin Il Kadin Girisimciler Icra Kurulu Baskan Yardimcilari Hibeti Zeytin, Bahtiyar Çekici ve KUTO Kadin Girisimciler Kurulu Üyelerinin de katilimiyla gerçeklesen kahvaltida konusan Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel; toplumsal esitligin önemini vurguladi ve 8 Mart Kadinlar gününü kutlayarak, organizasyonu gerçeklestiren Kusadasi Ticaret Odasi Kadin Girisimciler Kurulu’na ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü’ne tesekkür etti.

Farkindalik olusturmak adina bugünün önemli oldugunu vurgulayan Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan; kadinlarin yasamin her alaninda emekleri ve güçlü duruslariyla basariyla yer aldiklarini söyledi ve tüm kadinlarin 8 Mart Emekçi Kadinlar Gününü kutladi.

Kusadasi Ticaret Odasi tarafindan, kahvaltiya katilan kadinlara Kadin Kooperatifi tarafindan üretilen sallar hediye edildi.
Kaynak: İHA