Bigadiç Bor Isletme Müdürlügüne Atanan Münir Yahsi Görevine Basladi

Bigadiç Isletme Müdürlügünde görev degisimi yasandi. Bigadiç Bor Isletme Müdürü olarak görevini yürütürken, Bandirma Bor ve Asit Fab. Isletme Müdürlügü görevine atanan Osman Zengin’in yerine Bandirma Bor ve Asit Fab. Isletme Müdürü Münir Yahsi atandi.

Bigadiç Bor Isletme Müdürlügüne Atanan Münir Yahsi Görevine Basladi
Bandirma Bor ve Asit Fab. Isletme Müdürü olarak görev yaptigi dönemlerde bir çok basarili çalismalara katki saglayan Münir Yahsi Bigadiç Isletme müdürü olarak atanmasi isletme personeli ve Bigadiçli vatandaslar tarafindan olumlu karsilandi.

Münir Yahsi Kimdir:

1963 yilinda Hatay Dörtyol’da dogdu. 1985 yilinda Istanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Maden Mühendisligi Bölümünden mezun oldu. 22.11.1994 - 07.03.1997 tarihleri arasinda Etibank Bigadiç Madenleri Isletmesi Müessesesi Müdürlügünde Basmühendis, 19.12.2017 - 04.03.2022 tarihler arsinda Bandirma Bor ve Asit Fabrikalari Isletme Müdürü olarak görev yapmistir.

Bigadiç Bor Isletme Müdürlügü görevine atanan Münir Yahsi, evli ve iki çocuk babasidir.
Kaynak: İHA