Egekent Hastanesi Saglik Personelinden Anaokulu Ögrencilerine Ambulans Egitimi

Denizli Özel Egekent Hastanesi saglik personeli tarafindan Büyüksehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu ögrencilerine, acil saglik ambulansi tanitilarak egitimi verildi.

Egekent Hastanesi Saglik Personelinden Anaokulu Ögrencilerine Ambulans Egitimi


Denizli’de bulunan Hayme Hatun Anaokulu, bilinçli nesiller yetistirmek adina yaptigi çalismalardan birisine, Özel Egekent Hastanesi ile ortaklasa imza atti. Hastanenin tam donanimli ambulansi ile birlikte okula giden Saglik Hizmetleri Müdürü Hülya Koçer, Acil Servis Sorumlu Hemsiresi Hatice Demirtas ve Ambulans Soförü Ali Riza Civan tarafindan anaokulu ögrencilerine, acil bir durumda yapmalari gerekenler ve nasil ambulans çagiracaklari anlatildi. Çocuklar ile tek tek ilgilenen personeller, ambulansin içinde bulunan ekipmanlari tanitti ve bu malzemelerin hangi durumlarda kullanilmasi gerektigi hakkinda bilgilendirdi.

Çocuklarin eglenerek ilk yardimi ögrendiklerini ifade eden Egekent Hastanesi Saglik Hizmetleri Müdürü Hülya Koçer, “Miniklerimizin doktorlardan ve ambulanstan korkmamalarini saglamak amaciyla anaokulu yönetimi ile ortaklasa yaptigimiz organizasyon kapsaminda gerçeklestirdigimiz eglenceli egitimi basari ile tamamladik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA