TÜRSAB'tan Kastamonu'ya Gastronomi Ziyareti

Türkiye Seyahat Acenteler Birligi Gastronomi Ihtisas Baskanligi heyeti, 6-7 Mart 2022 tarihleri arasinda Kastamonu’da inceleme ziyaretlerinde bulunacak.

Kastamonu Valiligi himayesinde yürütülen 2022 Yili Kastamonu Turizm Tanitma Faaliyetleri Gastronomi Eylem Plani (2021-2023) kapsaminda Kastamonu UNESCO Masasi ile Kuzey Anadolu Kalkinma Ajansi (KUZKA) koordinasyonunda, Türkiye Seyahat Acenteler Birligi (TÜRSAB) Gastronomi Ihtisas Baskanligi heyeti 6-7 Mart 2022 tarihleri arasinda Kastamonu’yu ziyaret edecek.

Iki gün boyunca Kastamonu gastronomisini inceleyecekler

TÜRSAB Gastronomi Turizmi Ihtisas Baskani Ömer Kartin’in baskanliginda gerçeklestirilecek Kastamonu ziyaretine, TÜRSAB ihtisas üyeleri eslik edecek. Heyet ziyaret kapsaminda, bilgilendirme sunumunun ardindan, kent merkezinde deneyim odakli bir gastronomi gezisi gerçeklestirecek. Heyet ziyaretin son günü 7 Mart Pazartesi ise il protokolü ve akademisyenler ile bir araya gelecek.

Kastamonu Turizm Tanitma Faaliyetleri kapsaminda KUZKA tarafindan TÜRSAB’a bagli 20 seyahat acentesine yönelik 26-27 Subat tarihlerinde düzenlenen Kastamonu tanistirma turu sonrasi, bu hafta sonu TÜRSAB Gastronomi Ihtisas Komitesi Baskanligi ziyareti yapilacak. Mayis ayinda Gastronomi acentelerine, Haziran ayinda ise doga turu yapan acentelere yönelik tanistirma turlari gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA