Battalgazi'de Ulasim Yatirimlari Sürüyor

Büyüyen ve her geçen gün daha da gelisen Battalgazi’deki ulasim yatirimlari çerçevesinde çalismalarini sürdüren Malatya’nin Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, Alacakapi ve Toygar Mahallesindeki yol açma hizmetleri devam ediyor.

Battalgazi'de Ulasim Yatirimlari Sürüyor
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla ulasim yatirimlari çerçevesinde 2019 yilindan bu yana Battalgazi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, ilçede yasayan vatandaslarin daha kaliteli ve konforlu ulasimi için sürdürdügü yeni imar yolu açma, yol yapim ve asfalt çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Imar planina uygun program dahilinde büyüyen ve her geçen gün daha da gelisen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalismalarini sürdüren Battalgazi Belediyesi, Eskimalatya’daki meydan trafigini rahatlatmak ve yapilacak olan yeni hastaneye vatandaslarin rahat ulasim saglamasi için Alacakapi Mahallesinde 500 metre uzunlugunda ve 12 metre genisliginde yeni imar yolu açildi.

Öte yandan, Arazi Toplulastirma ve Tarla Içi Gelistirme Hizmetleri Müdürlügü tarafindan ilçede açilan yollarin temel ve alt temel serim islemleri de araliksiz sürüyor. Son olarak Toygar mahallesinde 10 bin metrelik yeni açilan yolda Battalgazi Belediyesi tarafindan temel ve alt temel serim islemleri tamamlanarak, vatandaslarin istifadesine sunuldu.

“10 mahallemize rahatça ulasim saglanacak”

3 yillik zaman zarfi içinde Battalgazi’deki hizmetlerin hiç durmadigina dikkat çeken Akacakapi Mahallesi Muhtari Nafiz Sayin, “Bu çalisma ile Vahap Sayin Caddesi ile Turgut Özal Caddesi birbirine baglanacak. 500 metrelik bir yol çalismasi yapiliyor. Alacakapi mahallemizin trafik sikisikligini ve yogunlugunu azaltacak alternatif yol olacak. 10 mahallemize bu yoldan rahatça ulasim saglanacak. Geçtigimiz dönemlerde alternatif bir yol daha açmistik. Iskele güzergahina giden vatandaslarimiz meydanin sikisik trafigine girmeden rahatlikla o yola baglanabilecek. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e ve ekibine tesekkür ediyorum. Ilçemizde hizmetler hiçbir zaman durmadi” ifadelerini kullandi.

“Emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum”

Battalgazi Belediyesine çalismalarindan dolayi tesekkürlerini ileten Toygar Mahallesi Muhtari Muhittin Dogan, “Suana kadar 3 buçuk kilometreden fazla yolumuz yapildi. Bir o kadar daha yolumuz yapilacak. Bu yollar tapulastirmadan açilan yollar. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’in talimatlariyla yollarimiza stabilize serim çalismalari yapiliyor. Mahallem ve sahsim adina kendisine tesekkür ediyorum. Emegi geçen herkesin ellerine saglik” dedi.

Kaynak: İHA