Sultanbeyli'de 2 Katli Evin Çatisi Alevlere Teslim Oldu

Sultanbeyli’de iki katli bir evin çatisinda elektrik kontagindan yangin çikti. Çikan yangin, itfaiye ekiplerince söndürülürken alevlere teslim olan çati, vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Sultanbeyli'de 2 Katli Evin Çatisi Alevlere Teslim Oldu
Yangin, saat 18.30 siralarinda Sultanbeyli Necip Fazil Mahallesi Sayar Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, 2 katli bir evin çatisinda elektrik kontagindan dolayi yangin çikti. Dumanlarin yükseldigini fark eden vatandaslar durumu itfaiye, polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri yangina hizla müdahale ederek kisa sürede söndürdü.  Yangin fark ederek evde bulunan vatandaslarin hizla disari çikmasiyla herhangi bir can kaybi ve yaralanma yasanmazken, 2 katli evin çatisinda büyük çapli maddi hasar meydana geldi. Yangin nedeniyle mahalleli korku dolu anlar yasadi.

“Içerde yasli bir teyze vardi onu indirdik“

Vatandaslardan Esref Bilek, “Evdeydik, çatidan dumanlarin yükseldigini gördük. Içerde yasli bir teyze vardi, onu indirdik. Itfaiye ekipleri yangini söndürdü” dedi.

Öte yandan, alevlere teslim olan çati vatandaslarin cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA