Baskan Güder Açiklamasi 'Milletimizin Hizmetkariyiz'

Malatya’da AK Parti Battalgazi Ilçe Danisma Meclisi Toplantisinda konusan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Milletimizin hizmetkariyiz” dedi.

Baskan Güder Açiklamasi 'Milletimizin Hizmetkariyiz'
Battalgazi Sehit Astsubay Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda, AK Parti Grup Baskani Ismet Yilmaz’in katilimiyla gerçeklesen toplantiya, AK Parti MKYK üyeleri ve Malatya milletvekilleri Öznur Çalik, Bülent Tüfenkci ile milletvekili Hakan Kahtali, Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti Il Baskani Ihsan Koca, Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, AK Parti teskilati ve çok sayida vatandas katildi.

AK Parti Battalgazi Ilçe Danisma Meclisi Toplantisinda konusan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, göreve gedikleri ilk günden itibaren Battalgazi’ye hizmet etmek için gece gündüz çalistiklarini belirtti.

Güder, “Göreve geldigimizde ilçemize daha çok ne kazandirabiliriz düsüncesinde olduk. Battalgazi tarihin, kültürün, medeniyetin iç içe oldugu önemli ilçelerimizden bir tanesi. Göreve geldigimiz ilk günden itibaren de her alanda ilçemizi daha yukarilara tasimanin gayreti içerisinde olduk. Biraz önce arkadaslarimizin hazirlamis oldugu ve hizmetlerimizi yer aldigi bir sine vizyon izledik. Malatya’miza ve Battalgazi’mize her zaman hizmet etmeye devam edecegiz. Bizlerde ilçemizin ve ilimizin Sehrül Eminleri olarak, ilçemizdeki tarihi, kültürü, medeniyeti ayaga kaldirmak ve bunu insanlarla bulusturmak adina çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in destekleriyle Malatya’miza önemli yatirimlar yapildi. Büyük katkilar saglandi. Arslantepe, Kervansaray, Surlar, türbeler, hanlar ve hamamlar ayaga kalkti. ayaga kaldirdik. Bölgemizde tarihimize sahip çiktik. Geçmisini bilmeyenin gelecegi olmaz. Bu minval üzerinde çalismalarimiza devam ediyoruz. Bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize, il baskanima ve ilçe baskanimiza tesekkür ediyorum. Sayin Cumhurbaskanimizin talimatlariyla biz, bu milletin hizmetkariyiz. Bu sorumlulukla da yolumuza devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA