Sanatseverler 'Pandemi-Ince Çizgi' Fotograf Sergisi'nde Bulustu

Fotograf Sanatçisi ve Beyin Cerrahi Doç. Dr. Bekir Tugcu’nun "Pandemi-Ince Çizgi" isimli fotograf sergisi Büyükçekmece’de açildi.

Sanatseverler 'Pandemi-Ince Çizgi' Fotograf Sergisi'nde Bulustu


Büyükçekmece Belediyesi Baskan Vekili Hakan Çebi, Büyükçekmece Belediyesi Baskan Yardimcisi Basak Sancar ve Muzaffer Cive, Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoglu, Pendik Belediyesi Baskan Danismani ve Uluslararasi Festivaller Birlik Baskani Atilla Ipek, Kirklareli Belediyesi Baskan Yardimcisi Burcu Bölükbasi, Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Nurettin Yigit, Kirklareli Belediyesi Kültür Müdürü Emine Gürver Çetin ve Büyükçekmece Fotograf Dernegi Baskani Hürriyet Akin tarafindan açilisi gerçeklestirilen sergi sanatsever vatandaslardan ilgi gördü.

1 Nisan 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilir

Dumlupinar Sergi Salonu’nda açilan sergide bir doktorun gözünden tüm ayrintilariyla pandemi sürecinde yasanilan olaylar yer aliyor. Pandemi sürecinde gerçeklesen dogum ve ölüm anlarinin çekildigi fotograflar sanatseverler tarafindan yogun ilgi gördü. Sergi Büyükçekmece Belediye Hizmet Binasi Dumlupinar Sergi Salonu’nda 1 Nisan 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilir.
Kaynak: İHA