(ÖZEL) Motosiklet Üzerinden Firlayan Çocuk Ticari Aracin Altina Girip Sürüklendi

Afyonkarahisar’da, üzerinde 2 çocugun bulundugu motosiklet kavsakta hafif ticari araçla çarpisti. Çarpismanin etkisi ile motosiklet üzerinden firlayan çocuklardan birinin ticari aracin altina girerek sürüklendigi anlar ise güvenlik kameralarina anbean yansidi.

(ÖZEL) Motosiklet Üzerinden Firlayan Çocuk Ticari Aracin Altina Girip Sürüklendi
Olay, Bolvadin ilçesi Disli beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.S. idaresindeki 03 KH 745 plakali hafif ticari araç, iddiaya göre ters yönden gelen 11 yasindaki çocugun kullandigi tescilsiz motosiklet ile kavsakta çarpisti. Çarpismanin etkisi ile motosiklette yolcu olarak bulunan S.S. (16) isimli çocuk, oldugu yerden firlayarak kendilerine çarpan ticari aracin altina girip yaklasik 2 metre sürüklendi. Yasanan kazada yaralanan M.M. ile S.S., olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslari ile Bolvadin Devlet Hastanesine kaldirildi, kazanin ardindan olay yerine gelen Bolvadin Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli trafik ekipleri ise detayli bir inceleme yapti.

Araci yerinden oynatip altindaki çocugu böyle çikardilar

Güvenlik kameralarina anbean yansiyan kaza ise görenlerin adeta tüylerini diken diken etti. Görüntülerde hafif ticari araçla çarpisan motosiklette sürücünün arkasinda oturan S.S., bir anda oldugu yerden firlayarak aracin diger tarafina düsüp ardindan aracin altina giriyor. Sonrasinda ise araç sürücüsü ve çevreden gelen vatandaslar araci yerinden oynatarak altindaki çocugu çikariyor.
Kaynak: İHA