Kazanli Sahil Yolunda Çalismalar Araliksiz Sürüyor

MERSIN – İçel Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Kazanli sahil yolunda çalismalara araliksiz devam ediyor. Ilk etapta Kazanli sahil yolundaki 2 bin 700 metrelik yolda çalismalarini tamamlayan ekipler, 2 bin metre uzunlugundaki yolda da çalismalarini sürdürüyor.

Kazanli Sahil Yolunda Çalismalar Araliksiz Sürüyor
İçel Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi, kentin birçok noktasinda sürdürdügü sicak asfalt çalismalarina hizla devam ediyor. Merkez Akdeniz ilçesine bagli 4 mahallenin baglanti yolunda çalisma yürüten ekipler, hem vatandaslara rahat bir nefes aldirdi hem de seracilikla ugrasan üreticilerin yolunu açmis oldu.

Akdeniz ilçesine bagli Kazanli, Adanalioglu, Kulak ve Bahsis gibi birçok mahallenin baglanti yolu konumundaki bölgede ilk etapta 2 bin 700 metrelik yol, asfalt, kaldirim ve bisiklet yolu düzenlemesi yapan ekipler, 2 bin metre uzunlugundaki yolda da çalismalarini sürdürüyor. Çalismalar sayesinde vatandaslarin kolay bir sekilde ulasim yapabilmeleri saglanirken, üreticiler de bozuk ve tozlu yollardan kurtularak ürünlerini merkeze en az hasarla ulastiracak.

2 bin 700 metrelik yolda düzenleme çalismalari tamamlandi

Çalismalarin ilk etabi olan 2 bin 700 metrelik Kazanli sahil yolunda yol, kaldirim ve bisiklet yolu yapimi tamamlandi. Kapsamli bir yol düzenleme çalismasi gerçeklestiren Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Kazanli sahil yolunu yeni bir görünüme kavusturdu.

Kazanli’nin yillardir alamadigi hizmeti Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer’le aldigini ifade eden bölge halki, yapilan çalismalardan son derece memnun olduklarini ifade etti.



“Böyle bir yolu gerçekten hasretle bekliyorduk”

Akdeniz ilçesi Hürriyet Mahallesi Muhtari Orhan Deli, yapilan yolun üreticiler için de büyük önem tasidigini belirterek, “Mucurla kapli bir yoldu. Üreticilerimiz hale gitmekte sikintilar yasiyordu. Bu basli basina bir sorundu. Bunu da Vahap Baskanimiza anlattigimizda gayet duyarli bir sekilde buranin onarilacagini, asfaltinin yapilacagini söyledi ve sözünde durdu. Allah razi olsun ondan. Yol çok güzel oldu. 23 yillik mahalle muhtariyim, böyle bir yolu gerçekten hasretle bekliyorduk. Güzel bir çalisma oldu” dedi.

Kaynak: İHA