Altindag'daki Camilerde Ramazan Hazirligi

Ilçedeki tüm camilerde detayli temizlik ve dezenfeksiyon çalismasi gerçeklestiren Altindag Belediyesi, camileri yaklasan Ramazan ayi öncesinde piril piril yapti.

Altindag'daki Camilerde Ramazan Hazirligi
Ramazan ayina sayili günler kala Altindag Belediyesi’ndeki hazirliklar tüm hiziyla devam ediyor. Vatandaslarin daha temiz ortamda ibadet etmeleri için ilçedeki tüm camilerde temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Altindag Belediye Baskani Asim Balci, “Camilerimize gösterdigimiz özeni içerisinde bulundugumuz pandemi nedeniyle daha da artirmistik. Simdi ise Ramazan ayinin gelmesi nedeniyle daha da detaylandirdik. Camilerimizde Ramazan ayinda saglikli bir sekilde ibadet edilebilmesi ve halk sagliginin korunmasi için ne gerekiyorsa yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Her noktayi temizledik”

Detayli temizlik çalismalari gerçeklestirdiklerini aktaran Baskan Balci, "Düzenli olarak gerçeklestirilen dezenfeksiyon çalismalarimizi, Ramazan ayina sayili günler kala, daha da detaylandirdik ve yogunlastirdik. Camilerimizin halilari islak ve kuru temizleme yöntemiyle tozdan ve kirden arindiriliyor. Vatandaslarimizin daha saglikli bir ortamda ibadetlerini gerçeklestirmesi için köse bucak her noktayi temizledik. Cami girisleri ve camlar, piril piril oldu. Temizlikten sonra ise camilerimizi ilaçlayarak dezenfekte ediyoruz. Vatandaslarimizin saglikli bir ortamda ibadetlerini gerçeklestirmeleri için durmadan çalisiyoruz. Vatandaslarimizin içi rahat olsun. Ekiplerimiz çok titiz çalisiyor” dedi.

Kaynak: İHA