Akdeniz Belediyesi Çocuk Senligi 29 Mart'ta Basliyor

Akdeniz Belediyesi, bu kez de Kültür ve Turizm Bakanliginin da katkilariyla zengin ve eglenceli bir içerige sahip ücretsiz Çocuk Senligine imza atiyor.

Akdeniz Belediyesi Çocuk Senligi 29 Mart'ta Basliyor
İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, İçel Millet Bahçesi sahil etabinda, 29-30-31 Mart 2022 tarihleri içinde düzenlenecek Çocuk Senligi, 10.00-15.00 saatleri arasinda ziyarete açik olacak. Üç gün sürecek olan Akdeniz Belediyesi Çocuk Senliginde; çesitli sahne gösterileri ve egitici atölyeler, tiyatro gösterileri, yaris parkuru, oyun alanlari, yüz boyama ve birbirinden eglenceli daha birçok etkinlik yer alacak.

“Ailelerimizi çocuklariyla birlikte senlige bekliyoruz”

Akdeniz Belediye Baskani Muhammet Mustafa Gültak, bir çagri yaparak, tüm Akdenizlileri, Kültür ve Turizm Bakanliginin da katkilariyla Millet Bahçesinde düzenlenecek Çocuk Senligine davet etti. Baskan Gültak, “En kiymetli varligimiz ve gelecegimiz olan sevgili çocuklarimiz için eglence ve oyun dolu bir etkinlige daha imza atiyoruz. Çocuklarimizin sevinç, heyecan ve mutluluguna katki sunmak istiyoruz. Çocuklariyla güzel saatler, keyifli ve unutamayacaklari anlar yasamalari için bütün ailelerimizi, ücretsiz düzenleyecegimiz çocuk senligimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA