Otel Odasinda Ölü Bulunan Genç Kiz Son Yolculuguna Ugurlandi

Antalya’nin Muratpasa ilçesinde bir otelde ölü bulunan 17 yasindaki genç kiz Konya’nin Hüyük ilçesinde gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi.

Otel Odasinda Ölü Bulunan Genç Kiz Son Yolculuguna Ugurlandi


Olay, dün saat 15.30 siralarinda Muratpasa ilçesi Tahilpazari Mahallesi Adnan Menderes Bulvari üzerinde bulunan otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuray Demir’in (17) odasini temizlemek için giren görevliler, hareketsiz oldugunu gördü. Ihbarla olay yerine sevk edilen saglik ekiplerince yapilan kontrolde genç kizin hayatini kaybettigi belirlendi. Genç kizin cansiz bedeni, savci ve polisin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Buradaki islemlerin ardindan 17 yasindaki genç kizin cenazesi memleketi olan Konya’nin Hüyük ilçesi Degirmenalti Mahallesi’ne getirildi.



Genç kiz dualarla topraga verildi

Nuray Demir’in cenazesi, ikindi namazi sonrasinda kilinan cenaze namazini müteakip mahalle mezarligina götürülerek defnedildi. Cenaze törenine genç kizin ailesi, akrabalari ve mahalle sakinleri katildi.

Genç kizi için gözyasi döken annesi Fatma Gül, “Gitti hayatimin anlami gitti, en degerlim gitti. En degerlimi gönderdim. Benimle birlikte savruldu gitti, yaprak gibi sagdan sola, sen güçlüsün derdi nerem güçlüymüs kiz yikildim ya yikildim. Buna dayanmanin tarifini vermeden gittin bana. Annen agliyor kizim gel, annen agliyor Nuray gel. Sürüm sürüm sürün Taner” sözleriyle agitlar yakti.

"Ya benimle barisirsin ya da seni öldürürüm"

Cenazede gözü yasli teyze Nur Çevik, otel odasinda ölü bulunan Nuray’in katil zanlisinin gözaltina alindigini ve adliyede oldugunu bildigini belirterek, “Sadece nisani atti, sebep bu. Son defa konusalim demis. Ikna etmeye çalismis. Oruçtu, vakit geçirmek için sinemaya gitti, arkadasiyla beraber. Orada aramis, son defa konusmak istedigini söylemis. Sonra gelip arkadasinin yanindan almis. Son defa konusacagiz, ya benimle barisirsin ya da seni öldürürüm demis. Alkollüymüs zaten, sonra kabul etmezsen demis ben otelde kaliyorum, esyami toplayip gidecegim demis. Otele götürmüs çocugu. Orada da kabul etmedi diye sanirim cinnet geçirip çocugumuzu orada öldürmüs. Kayip olarak basvuru yaptiktan bir gün sonra 17.00’de bulundu. Nuray’in hayali, evlenecegim dedi.

Hayali her genç kiz gibi evlenip mutlu olmakti. Ama olmadi. En agir cezayi almasini istiyorum. Kiravatli gelip de ’ben pismanim2 deyip de indirim almasini da istemiyorum. Kesinlikle en agir cezayi alsin baska da bir sey demiyorum” seklinde konustu.



Öte yandan, polisin olayla ilgili 1 kisiyi gözaltina aldigi ve genç kizin, 18 Ocak 2020 günü annesinin kuzeni olan B.K.’nin cinsel istismarina maruz kaldigini iddia ederek teyzesiyle birlikte polis merkezine giderek sikayetçi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA