Okul Önünde Liseli Gence Silah Ve Biçakla Saldirdilar

Esenyurt’ta bir lisenin çikisinda yasanan kavgada korku dolu anlar yasandi. Aralarinda ögrencilerin de bulundugu bir grup sahis, okul çikisinda husumetli olduklari lise ögrencisine silah ve biçaklarla saldirdi. Yasanan olayda liseli genç iki bacagindan biçaklanarak hastaneye kaldirilirken, sahislarin silahla rast gele ates ettigi anlar okulun güvenlik kamerasina yansidi.

Okul Önünde Liseli Gence Silah Ve Biçakla Saldirdilar
Olay, 17 Mart Persembe günü Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir lisenin çikisinda yasandi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda lise ögrencisinin de bulundugu bir grup sahis, daha önceden husumetli olduklari M.M.K. (14) isimli liseli gencin okulunun önüne gelerek, ögrencilerin dagilmasini bekledi. Bir süre sonra okuldan çikan M.M.K, husumetlilerinin biçakli saldirisiyla karsilasti. Iki bacagindan biçakla yaralanan genç kaçmaya baslarken, sahislardan biri ise belinden çikardigi tabancayla rast gele ates etmeye basladi.

Olay sonrasinda yarali lise ögrencisi Esenyurt Necmi Kadioglu Devlet Hastanesi’ne kaldirilirken, hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi. Silah ve biçaklarin konustugu o kavga anlari ise okulun güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Gelen ihbar üzerine harekete geçen Esenyurt Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, sahislari yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan incelemeler sonucunda çok geçmeden sahislarin kimliklerini tespit eden polis ekipleri, I.A, K.T. ve K.S isimli üç çocugu yakalayarak gözaltina aldi. Yapilan incelemelerde olayda kullanildigi tespit eden 1’i kurusiki olmak üzere iki ruhsatsiz tabanca ele geçirilirken, sahislarin Esenyurt Çocuk Büro Amirliginde islemlerinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA