Merhum Muhsin Yazicioglu Ölümünün 13. Yilinda Etkinliklerle Anilacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Baskani Muhsin Yazicioglu’nun ölümünün 13. yil dönümü dolayisiyla, anma etkinlikleri düzenlenecek.

BBP Divan Toplantisi, BBP Genel Baskan Mustafa Destici baskanliginda genel merkezde gerçeklestirildi.

Toplantida 25 Mart 2009’ da hayatini kaybeden Muhsin Yazicioglu’nun ve arkadaslarinin vefat yil dönümü nedeniyle basta Ankara, Kahramanmaras, Sivas, Istanbul, Kocaeli olmak üzere tüm il ve ilçe teskilatlarinca “25-31 Mart Muhsin Yazicioglu ve Sehitlerimizi Anma Haftasi” etkinlikleri düzenlenmesi karari alindi. BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, karar çerçevesinde Yazicioglu’nun 25 Mart saat 08.00’de Tacettin Dergahindaki kabri basinda Kur’an Tilaveti ve dualarla yad edilecegini ifade etti.

Tacettin Dergahi’ndan, Selim Sirri Tarcan Spor Salonuna geçilecegini kaydeden Tunç, saat 10.00’da Muhsin Yazicioglu ve Sehitlerimizi anma programi düzenlenecegini aktardi. Ayrica, ayni gün saat 07.00’de Çevre illerdeki Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocaklari yöneticileri ile Alperen Arama Kurtama Ekibi (ALPKURT) Muhsin Yazicioglu’nun hayatini kaybettigi Kahramanmaras/Göksun Kes Daglari’nda ve Kizilöz köyünde anma programi gerçeklestirecek.

BBP Gündemi ve seçim kanunu teklifini degerlendirdi

Toplantida, ülke ve dünya gündemindeki son gelismeler ile TBMM’ye sunulan seçim kanunu teklifi de degerlendirildi.
Kaynak: İHA