'Kime Geldiniz' Dedi Öldüresiye Dayak Yedi Açiklamasi Apartman Içindeki Dehset Anlari Kamerada

Esenyurt’ta aldigi ekmeklerle isinden evine dönen bir vatandas, apartmaninda gördügü iki kisiden süphelenerek “Kime geldiniz?” diye sordu. Cevap olarak ise “Sana ne, seni döveriz bak” cevabini alan adam, apartman yöneticisini arayip durumu anlatmak isteyince, öldüresiye dövüldü. Saldirganlar aldigi darbelerle bayilan adamin cep telefonu da çalip kaçti. Yasanan dehset anlari saniye saniye binanin güvenlik kamerasina yansidi.

'Kime Geldiniz' Dedi Öldüresiye Dayak Yedi Açiklamasi Apartman Içindeki Dehset Anlari Kamerada
Olay, 12 Mart Cumartesi günü Esenyurt Pinar Mahallesi’nde yasandi. Iddialara göre aldigi ekmeklerle isinden evine dönen Yildirim D. isimli vatandas, apartmaninin girisinde bekleyen iki kisiden süphelenerek, “Siz kime geldiniz” diye sordu. Soru karsisinda sinirlenen sahislar, sinirlenerek “Sen kasiniyorsun bak, seni döveriz” diyerek tepki gösterdi. Durum karsisinda öfkelenen vatandas, sahislara “Ne yapacaksiniz, beni mi döveceksiniz?” diyerek tepki gösterince aralarinda itisme yasandi. Daha sonrasinda eline telefonunu alan Yildirim D., durumu anlatmak için apartman yöneticisini aradi. Yöneticinin tam telefonu açtigi sirada elinden telefonu çeken sahislar, Yildirim D.’ye saldirmaya basladi.



Öldüresiye dövdüler

Sahislarin saldirisina karsi gelmek isteyen Yildirim D.‘nin kafasina sert bir çisimle vuran saldirganlar, yere düsen bina sakinini tekmelemeye basladilar. Dakikalarca yerde baygin bir biçimde yatan vatandasi darp etmeye devam eden sahislar, sonrasinda Yildirim D.’nin hareket etmemesinden ötürü öldügünü düsündü. Yerde duran telefonu da çalan sahislar, ardindan binadan kosarak uzaklasti. Dakikalar sonra apartmanda ikamet eden amcasini arayan saldirganlar, “Biz birini öldürdük, çabuk oradan uzaklasin” diye telefon etti. Gelen telefon üzerine hizla apartmandan çikan saldirganin akrabalari, yerde yatan komsularina aldirmadan disari çikti.

“Kendime geldigimde ambulansi aramak için telefon bulamadim”

Olaydan dakikalar sonra kendine gelen Yildirim D., çok kan kaybettigini fark edip saglik ekiplerine haber vermek istedi. Etrafa bakindiginda telefonun olmadigini gören vatandas, saldirganlarin telefonunu da alarak kaçtigini anladi. Esinin telefonu vasitasiyla saglik ekiplerini arayan yarali adam, hastaneye kaldirildi. Kafasinda ve vücudunda onlarca çatlak olan Durmaz, hemen tedavi altina alindi. Olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri, saldirgan sahislari kisa sürede yakalayarak gözaltina aldi.

“Bana misafirlige geldiklerini söyleselerdi hiç böyle bir sey yasanmayacakti”

Yildirim D., “Ben isimden çikip evime geldigimde apartmanin önünde birinin bekledigini gördüm. Içeri gördügümde ise birinin de asansörün önünde oldugunu fark ettim. 8 yildir apartmanda oturdugum için sahislari taniyamadim ve bir anormallik oldugunu düsündüm. Bende sahislardan süphelenerek ‘Siz kime geldiniz’ diye sordum. Onlarda bana ‘Sana ne, bak sen dayak istiyorsun” diye cevap verdi. Bende normal bir soru sordugumu söyleyerek ‘Misafirlige geldiyseniz misafiriz deyin’ dedim. Daha sonra disaridaki arkadas geldi ve benim bogazimi sikti. Bende refleks olarak onu duvara ittim ve aramizda kisa süreli bir arbede yasandi. Sahislar bana biz misafiriz, burada misafirlige geldik deselerdi hiç böyle bir sorun olmayacakti. Bende haber vermek için yöneticiyi aramak istedim. Tam telefonu açtigim esnada sahislardan biri elimden telefonumu çekti ve ardindan darp edilmeye basladim. Yönetici ile konusmama izin vermediler, bu sirada beni gasp ettiler. Ben onlara karsi koymaya çalisinca benim gözüme bir cisimle vurdular. O darbeden sonra ben bilincimi kaybettim. Tabi onlar durmadilar, kafami tekmeleye devam ettiler. Kamerayi da görmedikleri için beni öldüresiye dövdüler. Hareketsiz kalinca da telefonu mu çalarak kaçiyorlar. Ben kendime geldigimde yerde telefonumu aradim ambulansi aramak için ama bulamadim. Sonra eve çiktim ve esimden ambulansi arayarak hastaneye gittim. Sonradan ögrendim ki bu sahislar komsumuzun yegeniymis. Kaçtiktan sonra arayip ‘Biz birini öldürdük oradan kaçin’ demisler. Komsularim da benim yerde yattigimi görmüsler kaçarken ama hiçbir sey yapmayip üstümden geçmisler. Benim suanda ameliyat olmam gerekli. Kafamda ve vücudumda kiriklar var. Birçok yerimde sakatliklar var. Ben sahislardan sikayetçiyim yetkililerden bir an önce tutuklanmalarini istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA