SANKO Üniversitesi Kilis'te Kariyer Günü Düzenliyor

SANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulasmak Elinizde” konulu kariyer günü kapsaminda Kilis’te egitimciler ve ögrencilerle bir araya geliyor.

SANKO Üniversitesi Kilis'te Kariyer Günü Düzenliyor
SANKO Üniversitesi Tip Fakültesi Tibbi Biyokimya Ana Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Ilker Saygili, Saglik Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Baskani Prof. Dr. Nevin Ergun, Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Ögr. Gör. Benan Sahin, Hemsirelik Bölümü’nde Ögr. Gör. Zeynep Dogan ve Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Ögr. Gör. Mecit Uygun SANKO Üniversitesi, egitim verilen bölümler, mesleki bilgiler ve kariyer hedefleri konusunda bilgilendirmeler yapacaklar.

Kariyer günü 16 Mart 2022 tarihinde saat 10.00’da Kilis Alaaddin Yavasça Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi

SANKO Üniversitesi’nde Tip Fakültesi ve Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Lisansüstü Egitim Enstitüsü’nde Biyoistatistik alaninda doktora, Moleküler Tip, Hemsirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Tibbi Mikrobiyoloji alanlarinda tezli yüksek lisans, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Ilk ve Acil Yardim ile Tibbi Görüntüleme Teknikleri Bölümlerinde egitim veriliyor.

Ayrica Tip Fakültesi, 10 ana bilim dalinda Tipta Uzmanlik Egitimi verme konusunda yetkilendirildi.
Kaynak: İHA