Cilt Bakiminda Yeni Teknoloji

KOCAELI – Phanes Beauty Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Akin, yaslanma karsiti yeni bir cihaz gelistirildigini belirterek, "Tüm yüz ve vücut sarkmalarini toparlamada kullanilan bu yeni teknoloji; sadece bir uygulama ile sizi yillar öncesi saglikli, kolajen üreten ve gergin bir cilde rahatlikla kavusturabiliyor" dedi.

Cilt Bakiminda Yeni Teknoloji
Belli bir yastan sonra kan dolasiminin ve ciltteki kolajen üretiminin giderek yavasladigini söyleyen Phanes Beauty Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Akin, "Akne, kuru çizgiler, ince çizgiler, gibi cilt yaslanmasi dogal bir faktördür fakat ayni zamanda dogal olmayan faktörler de erken yaslanmaya sebebiyet verebilir. Cildin iskeletini olusturan kolajen, elastin lifleri ve hyalüronik asit bulur. Bu lifler cildimizi ag gibi sarip ona esneklik, saglamlik ve gerginlik saglar. Yaslanma ile elastin ve kolajen lifler hizla bozulur, kalinlasir, bükülür ve bu esnada hyalüronik asit miktari azalir. Bunun neticesinde cilt sarkar, incelir, kirisikliklar olusur ve cilt kurur. Özellikle bayanlarda cilt dokusu dogumdan sonra giderek daha hizli yaslanmaya baslar. Cilt yaslanmasi basladikça suda eriyen kollajen azalir, bu nedenle cilt elastikiyeti azalir, retiküler doku lifi sertlesir ve cilt yaslanmasi hizlanir, bu da kirisiklara, gevsemeye ve sarkmaya sebep olur" dedi.



"Bu cihaz ile genç kalmak zor degil"

Yaslanma karsiti bir cihaz gelistirildigini belirten Akin, "Almanya’da üretimi yapilan HIFU, yüksek odaklanmis ses dalgalariyla çalisiyor. Bu cihaz ile artik genç kalmak zor degil. Tüm yüz ve vücut sarkmalarini toparlamada kullanilan bu yeni teknoloji; sadece bir uygulama ile sizi yillar öncesi saglikli, kolajen üreten ve gergin bir cilde rahatlikla kavusturabiliyor. Uygulama sonrasinda ise günlük hayatiniza devam edebilirsiniz. Bu cihaz, uzmanlar tarafindan uygulandigi takdirde mükemmel sonuçlar alinabiliyor" seklinde konustu.

Kaynak: İHA