Baskan Çolakbayrakdar'dan 14 Mart Tip Bayrami Mesaji

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, 14 Mart Tip Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Pandemi ile mücadele kapsaminda da en büyük fedakarlik örnegi gösteren tüm saglik çalisanlarinin Tip Bayrami’ni kutlayan Baskan Çolakbayrakdar, hastalarin sagligina kavusmasi için gecesini gündüzüne katarak sifaya vesile olan doktor, hemsire ve tüm saglik çalisanlarinin karsilik beklemeden büyük bir fedakarlik örnegi sergilediklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar'dan 14 Mart Tip Bayrami Mesaji
Saglik çalisanlarinin her zaman yanlarinda olduklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Tüm saglik çalisanlarina ülkemiz adina mütesekkiriz” dedi.

Hastalarina sifa arayan doktor, hemsire ve bütün saglik çalisanlarinin insanlik adina büyük bir hizmet sundugunu kaydeden Baskan Çolakbayrakdar; “Özellikle bu süreçte de büyük bir özveriyle çalisan ve insanlik adina büyük bir hizmet sunan saglik çalisanlarinin her zaman yanlarindayiz. Hizmetlerimizle saglik çalisanlarimizla gönül birligi olusturuyoruz. Bu vesileyle her zaman oldugu gibi bu süreçte de büyük bir fedakarlik ve sabirla görev yapan doktorundan hemsiresine, eczacisindan destek personeline tüm saglik çalisanlarimiza sükranlarimi sunuyor, 14 Mart Tip Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA