Manisa CBÜ Ögrenci Senatosu Ilk Toplantisini Gerçeklestirdi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ögrenci Senatosu, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç baskanliginda ilk toplantisini düzenledi.

Manisa CBÜ Ögrenci Senatosu Ilk Toplantisini Gerçeklestirdi
Rektörlük Senato Salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, MCBÜ Ögrenci Konseyi Baskani Ramazan Berkay Sar, MCBÜ Ögrenci Senatosu Ögrenci Kalite Elçisi Mertcan Ensoylu ile fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu temsilcileri katildi.

Toplantinin açilis konusmasini gerçeklestiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, yeni olusturulan MCBÜ Ögrenci Senatosu’nun üniversiteye saglayacagi katkilara deginerek, “Ögrenci odakli yönetim anlayisimiz kapsaminda bir süre önce hayata geçirdigimiz Ögrenci Senatomuz, ögrencilerimiz ve üniversite üst yönetimi arasinda bir köprü görevi görecek. Temsilcilerimizin üniversitemiz için önemi büyük. Birlikte çözüm önerileri sunacagiz. Ögrencilerimizin memnuniyeti bizler için oldukça önemli. Bugün burada ilkini gerçeklestirdigimiz bu tarihi senatoda alinan kararlarin üniversitemize ve ögrencilerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ramazan Gökbunar da toplantiya katilan temsilcileri kutlayarak Ögrenci Senatosu’nun nasil olusturuldugu ve hangi görevleri yürütecegi hakkinda katilimcilara bilgi aktardi.

Seçilen temsilcilere basarilar dileyen Rektör Ataç ve Rektör Yardimcisi Gökbunar, daha kapsamli toplantilarin ve çalismalarin gerçeklestirilmesi gerektigine vurgu yapti.
Kaynak: İHA