Güvercin Masa Memnuniyetin Adresi Oldu

Kusadasi Belediyesi’nin basvuru ve çözüm merkezi Güvercin Masa, sorun ve talepler kadar Belediye hizmetlerinden duyulan memnuniyetin de aktarildigi bir birim olarak hizmet vermeye basladi. Son iki buçuk ay içerisinde Kusadasi Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalar ve hizli bir biçimde çözüme kavusturulan sorunlar nedeniyle Güvercin Masa’ya yüzlerce tesekkür mesaji geldi.

Güvercin Masa Memnuniyetin Adresi Oldu


Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan “vatandas memnuniyeti odakli hizmet” anlayisi dogrultusunda kadrosu güçlendirilerek yeniden yapilandirilan Güvercin Masa, çözümün adresi olmayi sürdürüyor. “Basvuru Masasi”, “Koordinasyon Merkezi”, “Çagri Merkezi” ve “Gezici Ekip” birimlerinden olusan Güvercin Masa, donanimli, çözüm odakli ve güler yüzlü kadrosu ile Kusadasi Belediyesi ile kent sakinleri arasinda köprü görevi görüyor.

Kusadasi Belediyesi Ana Hizmet Binasi ile Davutlar Mahallesi Ek Hizmet Binasi’nda hizmet veren Basvuru Masasi, vatandaslari kapida karsilayarak islak imzali dilekçeler ile sözlü ve yazili talepleri aliyor. 7 gün 24 saat esasina göre hizmet veren Çagri Merkezi, 460 40 40 ve 4447114 numarali hatlara gelen basvurulari alarak Koordinasyon Merkezi’ne iletiyor. Gezici Ekip, belirlenen program dâhilinde kentin tüm mahallelerini dolasarak vatandaslarla birebir iletisim kuruyor. Koordinasyon Merkezi ise Kusadasi Belediyesi’nin sosyal medya hesaplari ile www.kusadasi.bel.tr adresli web sitesine, 0552 460 40 40 numarali WhatsApp hattina, Güvercin Masa’nin Çagri Merkezi’ne gelen ve Gezici Ekibe iletilen kent ile ilgili istek, öneri ve sikayetleri ilgili birimlere ve kurumlara, gelen yanitlari ise vatandaslara aktariyor.

2022 yilinin ilk 70 gününde 627’si Gezici Ekip tarafindan olmak üzere 14 bin 124 basvuruya yanit veren Güvercin Masa, sorun ve taleplerin yaninda Kusadasi Belediyesi tarafindan yürütülen hizmetlerle ilgili memnuniyetin aktarildigi bir birim olarak da hizmet vermeye basladi.

Son iki buçuk ay içerisinde yüzlerce vatandas, Güvercin Masa’ya çagri merkezi, whatsapp hatti ve sosyal medya sayfalari araciligiyla ulasarak memnuniyetini belirtti.

Vatandaslar, Güvercin Masa personelinin ilgisi, iletilen sorunlarin hizli bir biçimde çözüme kavusturulmus olmasi ve sunulan hizmetler nedeniyle Kusadasi Belediyesi’ne ve Baskan Ömer Günel’e tesekkürlerini iletti.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadali hemsehrilerinin memnuniyetinin çalisma ve hizmet üretme motivasyonlarini artirdigini belirterek “Saglikli iletisim, geri bildirim ögesini de içinde barindirmasi gereken çift yönlü bir süreçtir. Bu noktada hemsehrilerimizle dogrudan iletisim kurmak ve yasanan sorunlara en hizli biçimde müdahale edilmesini saglamak amaciyla faaliyet gösteren Güvercin Masa birimimiz büyük önem tasiyor. Son dönemde belediyemizin sundugu hizmetlerden duyulan memnuniyeti ifade eden tesekkür mesajlarinin sayisinda ciddi bir artis oldugunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu bir yandan hemsehrilerimiz ile saglikli ve dogru bir etkilesim içerisinde oldugumuzu gösterirken bir yandan da sundugumuz hizmetlerin yerine ulastigini ortaya koyuyor” dedi.

Kaynak: İHA