Gölbasi Ilçesinde Istiklal Marsinin Kabulü Kutlandi

Adiyaman’in Gölbasi ilçesinde Istiklal Marsinin Kabulünün 101. yili ve Milli Sair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programi düzenlendi.

Gölbasi Ilçesinde Istiklal Marsinin Kabulü Kutlandi
Türk milletinin bagimsizlik mücadelesinin simgesi Istiklal Marsi’nin kabulünün 101. yil dönümü dolayisiyla Gölbasi Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Istiklal Marsinin Kabulünün 101. yili kutlanirken Milli Sair Mehmet Akif Ersoy ise anildi.

Gölbasi Anadolu Lisesi ögretmenleri ve ögrencileri tarafindan hazirlanip sergilenen kutlama programi saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla basladi.

Ögrencilerin seslendirmis oldugu siirler ile tiyatro gösterisi, günün anlam ve önemine binaen yapilan konusmalarin ardindan okullararasi güzel okuma temali siir yarismasinda dereceye giren ögrencilere hediye takdimi ile devam etti.

Programa Kaymakam Ihsan Ayranci, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Oruç, ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Mehmet Yaman, Askerlik Subesi Baskani Astegmen Nazif Bol , AK Parti ilçe Baskani Hakan Toydas, STK temsilcileri ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA