DTO'dan Kamu Kurumlari Ve STK'larin Temsilcilerine Ziyaret

Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, üye ziyaretlerini kesintisiz sürdürürken, kamu kuruluslarinin temsilcileri ve sivil toplum kuruluslarinin da yetkilileri ile görüsüp, istisarelerde bulunuyor. Baskan Erdogan, “Bunca çabamiz, Denizli’miz ve hemsehrilerimiz için daha güzelini ve daha iyisini yapabilmek içindir. El birligiyle yeni fikirler, projeler ve isler üreterek, Denizli’mizi daha da büyütmenin pesindeyiz” dedi.

DTO'dan Kamu Kurumlari Ve STK'larin Temsilcilerine Ziyaret


Baskan Erdogan, Vergi Haftasi dolayisiyla ziyaretlerde bulunan Denizli Vergi Dairesi Baskani Halil Tekin ve beraberindeki Vergi Dairesi Grup Müdürlerini misafir etti. Görüsmelerinde Vergi Haftasi’nin 33’üncü kez kutlandigini anlatan Denizli Vergi Dairesi Baskani Tekin, “Ana amacimiz, vergi bilincini tüm bireylere asilamaktir. Denizli’deki mükelleflerimizin vergi konusunda hassas davranmalari, bizleri çok mutlu ediyor. Bunlar içinde üyeleriniz önemli bir yet tesekkül ediyor; sizin nezdinizde hepsine tesekkür ediyoruz” diye konustu.



Konuklarinin haftalarini kutlayan ve hizmetlerinden dolayi tesekkür eden Baskan Erdogan ise “Vergi gelirlerinin, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde büyük önem tasidigini biliyoruz. Kazançlarimizin vergisi, ülkemizin ve milletimizin daha güçlü olmasi için yarinlarimizin teminatidir! Vergisini zamaninda ödeme gayretinde olan tüm üyelerimize, bu vesileyle sagladiklari katki için tesekkür ediyor, çalismalarinda kolayliklar diliyorum” seklinde konustu.



Makina Mühendisleri Odasi’nin yeni yönetimini agirladi

DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, Türk Mühendis ve Mimar Odalari Birligi (TMMOB) Makina Mühendisleri Odasi Denizli Subesi’nin 12-13 Subat 2022’de yapilan 14’üncü dönem genel kurul ve seçimlerinin ardindan olusan yeni yönetim kurulu üyeleri ile Sube Yönetim Kurulu Baskanligi’na seçilen Umut Cüneyt Iyiol’u da agirladi. Iyiol ile yönetimini kutlayip, çalismalarinda basarilar ve kolayliklar diledi. Yeni dönemlerinin önceki dönemlerden de aktif ve güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Beyazay Dernegi’nin Denizli subesi yöneticileri ziyaret etti

Baskan Erdogan, Beyazay Dernegi’nin Denizli Subesi Baskani Dilek Yüksel Kahveci ile yönetim kurulu üyelerini misafir etti. Is birligi yapabilecek konularda istisarede bulundu. Ziyaretleri dolayisiyla tesekkür ederek, “Sosyal yasamin temel taslarindan sivil toplum kuruluslarimizin insanimizin daha iyiye yönelmesi ve dahi iyi duruma gelmesi için sarf ettigi emek, bizim için bas tacidir. Bu konuda elini tasin altina koyanlardan biri de Beyazay Dernegi’mizin Denizli Subesi. Sizleri kutluyorum. Hizmet verdiginiz birbirinden güzel çocuklarimizin yarinlari için her zaman yaninizda oldugumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.



Satranç federasyonu temsilcileri ile de görüstü

Baskan Erdogan, Denizli Ticaret Odasi’nin 20’nci Meslek Komitesi Baskani Nail Özdal ile ziyaretine gelen Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Medine Boz ve Satranç Federasyonu Il Temsilcisi Ismail Sari’yi da agirladi.

Ankara’dan misafirleri ile bir araya geldi

Baskentten gelen Matematikçiler Dernegi (MATDER) Baskani Doç. Dr. Hasan Hüseyin Sayan ve dernek yöneticileri de DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan’i, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Baskani Prof. Dr. Mustafa Asçi ile ziyaret ettiler. Derneklerinin amaci ve faaliyetleri hakkinda bilgilendirdiler. Baskan Erdogan, konuklarina “Bireylerin nitelikli yüksek ögretim alabilmesi, millet ve devlet olarak bizi daha da yükseltecektir. O nedenle, bu alanda atilacak her adim, bizim için çok önemlidir. Sizlere bu alandaki emeklerinizden dolayi tesekkür ediyorum. Bu görevi bir sivil toplum kurulusunda da üstlenmissiniz; kolayliklar diliyorum” diye seslendi. Ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.

Denizli’m Kültür Ve Dayanisma Dernegi’nin yöneticilerini kabul etti

Baskan Erdogan, Denizlim Kültür ve Dayanisma Dernegi’nin Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Keysan’i da agirladi. Ziyaretinden dolayi tesekkür edip, faaliyetlerinde kolayliklar ve basarilar diledi.

DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, ziyaretlerle ilgili olarak “Ortak sevdamiz Denizli’miz için sivil toplum kuruluslarimizla el birligi ile durmaksizin çalismaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Ankara’da hizmet veren Denizlim Dernegi Baskanimiz Sayin Mustafa Keysan ile Denizli için neler yapabilecegimizi, is birligi yapilabilecek projelerimizi ayrintili görüsme imkâni bulduk” dedi.

Kaynak: İHA