Baskan Tüfekçioglu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bilecik Belediyesi Baskan Vekili Muharrem Tüfekçioglu, mahalle muhtarlariyla bir araya gelerek yapilacak çalismalar hakkinda fikir alisverisinde bulundu.

Baskan Tüfekçioglu Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantida, mahalle muhtarlariyla bir araya gelen Baskan Vekili Muharrem Tüfekçioglu, muhtarlarin istek ve taleplerini dinledi. Toplantiya Baskan Yardimcisi Muharrem Dumansizoglu, Baskan Yardimcisi Ismail Hakki Elmas ve ilgili birimlerin müdürleri de katildi.



"Bilecik’e faydali isler yapmak için sehrimizin bütün dinamikleriyle bulusmaya devam edecegiz"

Toplantida konusan Baskan Vekili Tüfekçioglu, muhtarlarin yerel yönetimlerde önemli bir role sahip oldugunu vurgularken; “Muhtarlarimiz ile bir araya gelerek sehrimizin talep ve görüslerini dinledik. Muhtarlarimiz mahallelerin ve vatandaslarimizin sesidir. Kendileriyle mahallelerimizin ihtiyaçlari ve yapilacak çalismalar hakkinda fikir alisverisinde bulunduk. Bilecik’e faydali isler yapmak için sehrimizin bütün dinamikleriyle bulusmaya devam edecegiz. Muhtarlarimiz ve vatandaslarimiza her zaman kapimiz açik.” ifadelerini kullandi.

Bu tür toplantilarin Bilecik için faydali oldugunu belirten muhtarlar, Baskan Vekili Muharrem Tüfekçioglu’na tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA