Sanliurfa'da Sehit Sayisi 2'Ye Yükseldi

Sanliurfa’da ögleden sonra silah Kaçakçiligiyla ilgili takibe aldiklari otomobildeki zanli tarafindan açilan ates sonucu yaralanan diger komiser yardimcisi da tedavi gördügü hastanede sehit oldu.

Sanliurfa'da Sehit Sayisi 2'Ye Yükseldi
Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 15.30 siralarinda Sanliurfa’nin Haliliye Ilçesine bagli Mevlana caddesi üzerinde yasandi. Silah kaçakçiligi ile ilgili takibe alinan araçtaki zanli tarafindan Polis Memuru Cemal Bozkurt (32) ile Komiser Yardimcisi Abdullah Yasir Binici’ye (30) ates açildi. Olayda Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünde görevli Polis Memuru Cemal Bozkurt ile Komiser Yardimcisi Abdullah Yasir Binici agir yaralandi.

Yarali komiser yardimcisi da sehit oldu

Mehmet Akif Inan Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan Cemal Bozkurt aksama dogru sehit olurken Komiser Yardimcisi Abdullah Yasir Binici ise Balikligöl Devlet Hastanesinde ameliyata alindi. Yaklasik 5 saat ameliyatta kalan komiser yardimcisi da kurtarilamayarak sehit oldu.

Sehit komiser yardimcisinin cenazesi Sanliurfa Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi. Giresun nüfusuna kayitli sehit komiser yardimcisinin ailesinin Istanbul’da yasadigi ögrenildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA