Beylikdüzü'ndeki Faciada Ölen Aile Üyelerinin Cansiz Bedenleri Adli Tip Morguna Kaldirildi

Beylikdüzü’nde bir kisi, karisini ve iki çocugunu silahla vurduktan sonra intihar etti. Yapilan incelemelerin ardindan aile üyelerinin cansiz bedenleri Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Beylikdüzü'ndeki Faciada Ölen Aile Üyelerinin Cansiz Bedenleri Adli Tip Morguna Kaldirildi
Olay, aksam saatlerinde Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’ndeki bir sitede yasandi. Edinilen bilgiye göre, Ticaret Bakanligi’nda gümrük memuru olarak çalisan Bülent Aktas dün is yerine gitmedigi için, is yeri arkadaslari durumdan süphelendi. Sitede 4 katli binanin 2’nci katinda oturan Bülent Aktas’in evini kontrol eden site güvenligi ve is arkadaslari kapinin içeriden kilitli oldugunu tespit etti. Çilingir yardimiyla kapinin açilmasiyla birlikte, Bülent Aktas, esi Kader Aktas ve çocuklari Mehmet Ali (4), Ömer Asil’in (2) cansiz bedenleriyle karsilasildi. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, bina sakinlerini disari çikartarak binayi tamamen bosaltti. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayin yasandigi dairede çalisma baslatti.

Esini ve çocuklarini öldürdükten sonra intihar etti

Bülent Aktas, cinnet geçirerek esi Kader Aktas ile birlikte çocuklari Mehmet Ali (4) ve Ömer Asil’i (2) kendi silahiyla vurduktan sonra intihar ettigi ögrenildi. Durumu haber alan yakinlari ise sitedeki binanin önüne geldi. Polisin yaptigi incelemelerin ardindan, evden çikartilan 4 cansiz beden cenaze aracina alinarak incelenmek üzere Adli Tip Kurumu’na kaldirildi.

Sitedeki komsulardan Meltem Simsek, "Havaalani gümrükte çalisiyordu arkadasimin esi. Biz de sok olduk. Iki çocugu vardi. Dün esi evde önce küçük bebegini ve kadini öldürdükten sonra intihar etmis. 2-3 yildir komsuyuz. Aralarinda bir problem yoktu. Iyi bir aileydi. Hiç kimse beklemiyordu" dedi.

Kaynak: İHA