Ceset Üzerindeki Çalismalari Izlemek Için Ip Gibi Siraya Dizildiler

Antalya’da metruk 4 katli binanin bahçe kisminda bir kisinin cansiz bedeni bulundu. Ceset üzerindeki çalismalari merak eden vatandaslarin ip gibi dizilerek olanlari izlemesi dikkatlerden kaçmadi. Bazi kisiler ise kamyon üzerine çikarak izlemeye çalisti.

Ceset Üzerindeki Çalismalari Izlemek Için Ip Gibi Siraya Dizildiler
Olay, Muratpasa ilçesi Üçgen Mahallesi 96 Sokak üzerinde bulunan metruk 4 katli binanin önünde saat 15.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanin önünde Mehmet Onur Ölmez’i (42) hareketsiz gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine gelen saglik çalisanlari sahsin hayatini kaybettigini belirledi. Olay yeri inceme ekipleri ise delil çalismasi gerçeklestirdi.

Öte yandan çalismalari merak eden vatandaslar ise ip gibi siraya dizilerek çalismalari dört gözle takip etmesi saskinlik olusturdu. Bazi kisilerin ise insaat alanina malzeme getiren bir kamyonun üzerine çikarak çalismalari izlemesi ‘pes’ dedirtti. Yapilan ilk incelemede sahsin düserek hayatini kaybettigi tahmin edilse de kesin ölüm nedenin ögrenilmesi için ceset Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Kaynak: İHA