Çarsamba Belediyesi Spor Akademisinden POMEM Basarisi

Çarsamba Belediyesi Spor Akademisi Hazirlik Kurslarinda, 28. Dönem POMEM için hazirlanan kursiyerlerden; kadinlarda 22, erkeklerde 70 kisi spor mülakatini basariyla tamamladi.

Çarsamba Belediyesi Spor Akademisinden POMEM Basarisi
Çarsamba Belediyesi tarafindan, polis olma hayaliyle çalisan gençler için ücretsiz olarak açilan Spor Akademisi Hazirlik Kurslarinda, 28. Dönem Polis Meslek Egitim Merkezi (POMEM) için hazirlanan kursiyerlerden; kadinlarda 22, erkeklerde 70 kisi spor mülakatini basariyla tamamladi. Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan kursiyerleri tebrik ederek, “Spor Akademisi Hazirlik Kurslarimizda ögrencilerimiz spor mülakatlarina hazirlanma firsati buldular. Hepsini tebrik ediyorum, basarilariyla bizleri mutlu ettiler” dedi.



“Gençlerimizi tebrik ediyorum”

Çarsamba’da spordan sanata her alanda kendini gelistirmek isteyen gençlere firsat tanidiklarini ifade eden Belediye Baskani Halit Dogan, “Ilçemizde spordan sanata, egitimden kültüre her alanda gençlerimizi desteklemeye, onlara uygun faaliyet alanlari olusturmaya devam ediyoruz. Çarsamba Belediyesi Spor Akademisi Hazirlik Kurslarimiz 2 yildir faaliyetlerine devam ediyor, gençlerimiz profesyonel antrenör kadromuzla sinavlara hazirlanma imkani buluyorlar. Spor Akademisi Hazirlik Kurslarimizda, 28. Dönem POMEM için hazirlanan kursiyerlerimizden kadinlarda 22, erkeklerde 70 kisi spor mülakatini basariyla tamamladi. Hepsini gönülden tebrik ediyorum. Ilçe bazinda baktigimizda yüksek bir basari elde etmis olduk. Kurslarimizin, gençlerimizin gelisimine sundugu katkiyi ve basarilarindaki payi gördükçe, yaptigimiz islerin ne kadar degerli oldugunun bir kez daha farkina varmis oluyoruz. Gençlerimizin önlerinde sözlü mülakatlar var, insallah onu da basariyla tamamlayarak hayallerine biraz daha yaklasacaklar. Parkuru geçemeyen genç kardeslerimiz de üzülmesinler, tekrar hazirlanip insallah onlar da emeklerinin karsiliklarini alacaklardir. Biz her zaman gençlerimiz için çalismaya, onlarin yaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA