Büyüksehir Belediyesi Ile Yeni Bir Is Birligi Anlasmasi Daha Imzalandi

Kurumlar arasi is birliklerine örnek teskil edebilecek birçok projeye imza atan Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Büyüksehir Belediyesi arasinda yeni bir ortaklik protokolü daha imzalandi.

Büyüksehir Belediyesi Ile Yeni Bir Is Birligi Anlasmasi Daha Imzalandi
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli ve Erzurum Büyüksehir Belediyesi Baskani Mehmet Sekmen tarafindan imzalanan protokol ile 6-8 Ekim tarihleri arasinda yapilmasi planlanan Erzurum Bilim ve Teknoloji Senliginin uygulanmasi esnasinda Erzurum Büyüksehir Belediyesinin çesitli alanlarda destegi saglanacak.

Büyüksehir Belediyesi olarak, Erzurum Bilim ve Teknoloji Senliginde belediyenin tüm imkânlarini seferber edeceklerini vurgulayan Baskan Sekmen’e tesekkür eden ve kendisini protokol dolayisiyla üniversitede agirlamaktan memnuniyet duyduklarini belirten Rektör Çomakli, üniversite-sehir is birligi açisindan kamu kurum ve kuruluslarla baglantilarin çok güçlü olmasinin önemine degindi.

Sehrin ve bölgenin gelismesi açisindan bilimsel çalismalari gündelik hayata entegre etmek için çaba içerisinde olduklarina dikkat çeken Çomakli, Yeni YÖK vizyonunda yer alan sehir paydaslari ile ortak çalismalar yapma yaklasimina uygun sekilde hareket edildiginin altini çizerek imzalanan protokolün hayirlara vesile olmasini diledi.

Yeni yilla birlikte belediye çalismalarina hiz verdiklerini söyleyen Baskan Sekmen ise yapilan anlasmalarla kurumlara destek vermekten memnuniyet duyduklarini söyledi.

Atatürk Üniversitesi gibi bilgi birikimi yüksek ve yetismis insan kaynagi olan bir egitim kurumuyla daima is birligi içerisinde olacaklarini hatirlatan Sekmen, Rektör Çomakli’ya misafirperverligi dolayisiyla tesekkür etti.
Kaynak: İHA