Kocaeli'de Feci Kaza Açiklamasi Anne-Baba Öldü, Kizlari Agir Yaralandi

KOCAELI – Kocaeli’nin Izmit ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çikan otomobil yaklasik 1 buçuk metre yüksekligindeki duvardan asagiya uçtu. Aile saglik merkezinin duvarina çarparak hurdaya dönen otomobil içerisinde bulunan anne ile baba hayatini kaybederken, kizlari ise agir yaralandi.

Kocaeli'de Feci Kaza Açiklamasi Anne-Baba Öldü, Kizlari Agir Yaralandi
Kaza, Izmit ilçesi Gazanfer Bilge Bulvari Santral rampasinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Sönmez kontrolündeki 41 AEE 891 plakali otomobil, havanin yagisli ve zeminin islak olmasi sebebiyle sürücüsünün kontrolünden çikti. Savrularak önce kaldirima çarpan ve daha sonrasinda ise yaklasik 1 buçuk metre yüksekligindeki duvardan düsen otomobil, aile saglik merkezinin duvarina çarparak durabildi.

Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen saglik ekiplerince yapilan saglik kontrollerinde anne Pamuk Sönmez’in hayatini kaybettigi belirlendi. Baba Murat Sönmez ve kizlari Nazli Sönmez Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Baba Sönmez’de burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybederken, Nazli Sönmez’in ise durumunun agir oldugu ögrenildi. Polis kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA