Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek saat 23.30'da başlayan Sürmanşet programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek saat 23.30'da başlayan Sürmanşet programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'BAZI KENDİLERİNİ BİLMEZLER'

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için sosyal medyadan çirkin ithamlarda bulunanlar için sert tepkilerde bulunarak bunların insanlıktan nasibini almadığını belirterek şu ifadeyi kullandı.

''Bazı kendilerini bilmezler, insanlıktan nasibini almamış kişilerdir bunlar.''

CHP BÜTÜN ENERJİ YATIRIMLARINA KARŞI

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Osman Gökçek CHP'nin her projede olduğu gibi enerjiye yapılacak bütün yatırımlara da karşı çıktığını ifade etti. Vatandaşın elektrik faturularına dair yandığı derdin haklı bir sebep olduğunu belirtirken bir yandan ise CHP'nin sosyal medyadan attığı twittlerin içinin boş olduğunu söyleyerek şu ifadeyi kullandı!

Osman Gökçek,'' CHP yapılan bütün enerji yatırımlarına karşı çıkan bir partidir. Bu ülkeye nasıl bir faydaları oldu? CHP'nin söylediği her şeyin arkası bomboştur.''

HDP'DEN OY ALMAK İÇİN ATATÜRK'TEN VAZGEÇİYORLAR!

Geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye'nin sinir uçlarına dokunan bir davranış gerçekleşti. Samsun'da Atatürk anıtına yapılan bu çirkin saldırının failleri yakalanırken CHP'lilerin her zaman olduğu gibi provakötrlükte başı çektiğini söyleyen sayın Osman Gökçek, CHP'li belediyelere, PKK'nın Atatürk heykellerini yıkarken yakarken neden bir tepki vermediklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

Osman Gökçek, ''Neden geçtiğimiz yıllarda Atatürk heykellerine yapılan çirkin saldırıları kınamadınız! HDP'den oy alamamaktan mı korktunuz? Bunlar oy için Atatürk'ten vazgeçiyor...

ADALET YERİNİ BULDU!

Cezası geçtiğimiz günlerde onanan Murat Ağırel hakkında da konuşan Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Ağırel'in HDP ve Fetö'cülerin desteklediği sabıkası olan bir suçlu olduğunu ifade etti.

DİN DÜŞMANI BİR KADIN!

HDP'li Ersoy'un Meclis kürsüsünde İslam'ıve Müslümanları hedef almasına tepki gösteren Osman Gökçek, muhafazakar HDP seçmenine de seslerenerek şu ifadeleri kullandı.

Osman Gökçek, Din düşmanı bir kadın kendisi! Soruyorum HDP'ye oy vermek vebal mi değil mi?

SİZ KÜRTLERİN EN BÜYÜK BAŞ BELALARISINIZ!

HDP'nin Kış Kartalı Operasyonu hazmedememesine de değinen Osman Gökçek, 'Siz Kürtlerin en büyük baş belalarısınız! Hangi saldırıyı kınıyorsunuz! Siz yok olana kadar devam edecek' dedi.


CHP ANLAYIŞININ SORUMSUZLUĞU!

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da yoğun kar hayatı olumsuz şekilde etkilemiş vatandaşların mağdur olmasına neden olmuştu. CHP'li İBB başkanının Sarıyer'de bir balıkçıda kadeh tokuştururken mahsur kalan vatandaşlara herhangi bir yardımda bulunmadığı gibi sözcüsü ailesi ile lüks bir otelde tatildeydi. Bu yaşanan durumların üzerine Osman Gökçek şu ifadeleri kullandı!

Osman Gökçek, '' CHP anlayışının sorumsuzluğunu ve vatandaşa verdiği değerin en büyük göstergesi!'' dedi.

EKREM BEYİ BİTİRİRSE CHP'LİLER BİTİRECEK

CHP'li Tanju Özcan'ın İmamoğlu'na ABD göndermesi yaptığı açıklamalarına da değinen Osman Gökçek, Ekrem İmamoğlu'nu bitirecek olanların CHP'li parti arkadaşları olduğunu belirtti.