(Özel) Esenyurt'ta Taksiciyi Ölümden Döndüren Olay

Esenyurt’ta gece saatlerinde yol ortasina firlayan büyük bir kaldirim tasina araciyla çarpan taksici ölümden döndü. Kazadan sonra hastaneye kaldirilan taksici, duruma sebep olanlardan sikayetçi oldugunu söyleyerek, “Ölümden döndüm” dedi.

(Özel) Esenyurt'ta Taksiciyi Ölümden Döndüren Olay
Olay, Esenyurt Dogan Arasli Bulvari’nda önceki gün gece saatlerinde meydana geldi. Alamettin Acet isimli 32 yasindaki bir çocuk babasi taksi soförü, seyir halindeyken yol ortasina bulunan büyük bir kaldirim tasi aracinin altina girdi. Aracin hava yastiklarinin açilmasiyla ve sarsilmayla Acet, bilincini kaybetti. Araç, üç yüz metre boyunca kendi kendine ilerleyip yol ortasinda durdu. Acet’in aracini gören bir baska taksici ise durup yardim ederek saglik ve polis ekiplerini çagirdi. Takside ise yaklasik seksen bin liralik maddi hasar meydana geldi. Ambulans ile hastaneye kaldirilan sürücünün boynunda ve belinde büyük hasar olustu.

“Su anda hayatta olmayabilirdim”

Yasanan olay anini anlatan Alamettin Acet, "Sol seritte bir kaldirim tasi vardi. O tasin orada ne isi vardi ögrenemedik henüz. Fakat benim önümde 2 tane daha araç o tasa vurmus ve hasar görmüs yine de tasi kaldirmamislar. En son bende sol seritte oldugumdan ve 60 - 70 kilometre hizla gittigimde tasa vurdum aracin hava yastiklari patladi ve fren tutmadi. Orada bayildim ben kendimi hastanede buldum sonra. Boynumda ve belimde hasar var. Ölümden döndüm. Ben tasi görmem ile kendimi sola atmam bir oldu. Yoksa takla atip ölebilirdim su anda hayatta olmayabilirdim. Birisi hafriyat kamyonundan düstügünü söyledi o tasin. Birisi de bir aracin çarpip tasi yola firlattigini söyledi” dedi.



“Sikayetçi oldum, ölümden döndüm”

Olayla ilgili sikayetçi oldugunu söyleyen Acet, “Su anda bir hafriyat kamyonundan düstügünü söylendi tasin onun hakkinda sikayetçi olduk. Fakat buna sebebiyet veren gerek karayollari gerek orada lastigini degistirdigini söyleyen bir araç oldugu söyleniyor. Lastige vurup o tasi yola firlatiyor denildi ondan da sikayetçi oldum. Ben ölümden döndüm bir çocuk babasiyim kirada oturuyorum. Su durumda geçimimi saglamayacak hale düstüm. Bin 500 lira kiram var taksicilik yaparak geçiniyordum” diye konustu.



Olay sonrasi anlar güvenlik kamerasinda

Yasanan olay sonrasindaki anlar ise çevrede bulunan is yerlerinin güvenlik kamerasi görüntülerine yansidi. Görüntülerde Acet’in aracinin olay sonrasinda yol ortasinda durmasi ve baska bir taksicinin yardim etmesi görülüyor.
Kaynak: İHA