Erzincan TSO Yeni Hizmet Binasinda Çalismalar Basladi

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) yeni hizmet binasinda çalismalar basladi.

Erzincan TSO Yeni Hizmet Binasinda Çalismalar Basladi
Atatürk Mahallesi Nermi Tombul Caddesi üzerinde bulunan arsada (Bilim Sanat Merkezi’nin bulundugu arsa), Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi yeni hizmet binasin insasi için çalismalar basladi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Tanoglu, insaat alaninda yaptigi açiklamada, “Daha evvel Erzincan Milli Egitim Müdürlügü ile yapilan protokol geregi üç okul binasi yapip burayi almamiz için protokol yapip iki okulu teslim ettik üçüncü okulunda yaklasik 1 aylik isi var onu da teslim edecegiz kisa zamanda. Burayi Erzincan’a yakisir Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi hizmet binasi yapmanin hesabini yapiyoruz.

18 Subatta da dükkân satislarin ihalesi var, herkesi ihale ye davet ediyorum. Burayi en iyi sekilde degerlendirip Erzincan’imiza yakisir Ticaret ve Sanayi Odasi Hizmet binasi yapacagiz.

Burada asagida 8 adet dükkân var bas tarafin da bir dükkâni Özel Idare ile kat karsiligi yüzde 55 yüzde 45 ortakligiyla yapiyoruz dükkânin birini Özel Idareye verecegiz geri kalan yedi dükkânin besini satip bu binanin maliyeti çikarip iki adet dükkân üç kat Ticaret ve Sanayi Odasi Hizmet Binasini Erzincan’imiza kazandiracagiz” dedi.

Kaynak: İHA