'Isler Iyi' Diye Yol Kenarina Araci Çekip Oynadilar

Kahramanmaras’ta bir yangin söndürme ürünleri satan firmanin çalisanlari "isler iyi" diye yol kenarina araçlari çekip Ankara havasi oynadi.

'Isler Iyi' Diye Yol Kenarina Araci Çekip Oynadilar
Ilginç görüntüler önceki gün Kahramanmaras’in Onikisubat ilçesinde çekildi. Uluslararasi ölçekte çalisan bir yangin söndürme ürünleri satan firmasinin yetkilileri arabayi kenara çekerek Ankara havasi oynadi.

Firmada sef olarak çalisan Erol Kalayli yaptigi açiklamada, “Geçen gün çekilen video bize ait. Bunu sik sik yapiyoruz. Kendimizi bu sekilde motive ediyoruz. Islerimiz çok yogun. Çok sükür islerimiz de gayet iyi. Isimizi de seviyoruz. Kahramanmaras firmasiyiz ve sehirden dünyaya dagiliyoruz. Su anda Denizli’de görev yapiyoruz. Isimiz geregi buradayiz. Haliyle bazen böyle coskular da olabiliyor. Aksam saatinde is yorgunlugu ile eve gittik ama dayanamadik müzigin sesini duyunca. Ankara havasinda oynamamak mümkün degil. Bazen böyle bir cosku patlamasi oluyor. Çok sükür neseler yerinde. Keyfimiz yerinde, çevreden bununla ilgili iyi yorumlar geliyor. Biz bunu çok sik yapip, insanlari oturdugu yerde yapmadigimiz için genelde böyle sakin bölgelerde, hatta insanlari tesvik edecegi noktalarda yapiyoruz. Keyifli bir sekilde eslik edenlerde oluyor. Çok sükür ülkemizin durumu, hani kötü gibi görünüyor aslinda disarindan bakildiginda, ama biz bunu bu sekilde düsünmüyoruz. Islere yetisemiyoruz çünkü. Halimiz keyfimiz yerinde. Oynamaya da devam edecegiz insallah” dedi
Kaynak: İHA