Barda Çikan Tartismada Güvenliklerin Darp Ettigi Avukat Kafasini Yere Vurarak Agir Yaralandi Açiklamasi 2 Tutuklama

Bursa’da avukat eglenmek için gittigi barda güvenliklerle çikan tartisma sonrasi darp edilmesinin ardindan yere düsmesi sonucu basini vurarak beyin kanamasi geçirdi. Agir yaralanarak ameliyata alinan avukatin hayati tehlikesinin oldugu ögrenilirken olaya karisan 2 güvenlik ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, avukat T.U eglenmek için gittigi barda isletme güvenlikleri ile tartismasinin ardindan disariya çikartildi. Ardindan iddiaya göre, barin önünde dengesini kaybederek kafasini vuran T.U agir yaralandi. Avukat T.U’nun hayati tehlikesinin oldugu ögrenilirken güvenliklerin polise verdigi bilgiye göre, Bardan disariya çikarilan T.U dengesini kaybederek basini yere vurdugu söylediler. Olayla ilgili olarak Bursa Cumhuriyet Bassavciligi’nin talimati üzerine harekete geçen Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, is yeri ve çevresindeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye aldi.

Ekipler yaptiklari çalismada T.U’nun dengesini kaybederek degil, eglenmek için gittigi barda çikan tartismada, is yerinde güvenlik görevlisi olarak çalisan M.Y. (25) ve güvenlik müdürü O.E’nin (33) darbetmesi sonucu yere düserek yaralandigini tespit etti.

Polis ekipleri bunun üzerine M.Y, O.E. ve M.H. (29) ile olay hakkinda ekipleri yanlis yönlendirdigi öne sürülen K.Ç’yi (41) gözaltina aldi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilardan M.Y. ve O.E. çikarildiklari nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.

Diger süpheliler M.H. ve K.Ç. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA