Manisali Hayirsever Genç Is Adami Son Yolculuguna Ugurlandi

Tedavi gördügü hastanede dün hayatini kaybeden Manisali hayirsever is adami insaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin, Hatuniye Camiinde ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan tekbirler esliginde son yolculuguna ugurlandi.

Manisali Hayirsever Genç Is Adami Son Yolculuguna Ugurlandi
Müstakil Sanayiciler ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Manisa Subesinin kurucu Baskani, 25. dönem AK Parti’den milletvekili aday adayi olan Abdullah Tekin, uzun süredir Istanbul’da tedavi gördügü hastanede dün hayatini kaybetti. Beyin kanamasi süphesi ile 11 Ocak günü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Tip Fakültesi Hastanesine kaldirilan is adami Abdullah Tekin, buradaki ilk müdahalenin ardindan 2 gün sonra Istanbul Medipol Hastanesi’ne sevk edilmis, yapilan ameliyatin ardindan uyutularak tedavisine devam edilmisti.

Hafiz olan ve her Ramazan ayinda hatimle teravih namazi kildiran sevilen is adami Abdullah Tekin, Manisa’nin Sehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camiinde ögle namazini müteakip Manisa Yigitbasi Vakfi Baskani Sefer Yildiz tarafindan kildirilan cenaze namazinin ardindan dualar ve tekbirler esliginde Kirtik Mezarliginda topraga verildi.

Cenazeye Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Ismail Bilen, CHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsnü Çaykara, AK Parti Manisa Il Baskanvekili Emre Sener, AK Parti, MHP ve IYI Parti ilçe baskanlari, daire müdürleri, akademisyenler, siyasi parti temsilcileri, is dünyasinin önde gelen isimleri, Abdullah Tekin’in babasi Prof. Dr. Muhammed Turan Tekin ve ailesi ile çok sayida seveni katildi.



Abdullah Tekin Kimdir

Konya Selçuk Üniversitesi Insaat Mühendisligi bölümünden 2002 yilinda mezun olan ve 2004 yilinda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Insaat Mühendisligi Bölümü’nden yüksek lisansini alan Abdullah Tekin ticari hayatina 2003 yilinda Manisa’da kurdugu insaat firmasiyla basladi.

Abdullah Tekin, 2012 yilinda MÜSIAD Manisa Subesi Kurucu Baskanligini üstlenirken, çok sayida dernek ve vakifta görev alarak hayir islerinde de bulunuyordu. Ingilizce bilen Abdullah Tekin evli ve üç çocuk babasiydi.
Kaynak: İHA