Gediz Altinkent Ortaokulu'nda Bilim Fuari

Kütahya’nin Gediz Ilçesine bagli Altinkent Ortaokulu’nda Bilim Fuari açildi. Söz konusu fuarda; 10’u arastirma, 6’i inceleme,4’ü tasarim olmak üzere toplam 20 proje bulunuyor.

Gediz Altinkent Ortaokulu'nda Bilim Fuari
Okulun Çok Amaçli Salonunda baslayan törene Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, Ilçe Milli Egitim Sube Müdürleri Mustafa Tosunoglu, Yusuf Dag, Okul Müdürleri, Ögretmenler, Ögrenciler ve veliler katildi.

Hepinizin bildigi üzere bilim fuarlari ögrenmeye istekli, merak eden, arastirmaci, bilinçli bireylerin yetismesine katki saglayan ögrenme metotlarindan biridir seklinde konusan Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, "Proje faaliyetlerinin ögrencilerin bilimsel arastirma yapmaya tesvik edilmesi, takim çalismasi, proje hazirlama becerilerini ve ortaya çikan çalismalari sunmalari açisindan önemli oldugunu vurguladi. Yüz yüze egitimin baslamasiyla hareketlenen okullarin bilim fuarlari ile senlendigini dile getiren Bahadur, “Fuarlarin hazirlik, basvuru ve düzenlenmesinde süreçlerinde emegi geçen okul müdürlerine, ögretmenlere ve ögrencilere tesekkür ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Törende yapilan konusmalarin ardindan Bilim Fuari’nin açilis kurdelesi törene katilan protokol tarafindan kesildi.
Kaynak: İHA