Trenin Çarptigi Otomobilin Sürücüsü Canini Araçtan Son Anda Atlayarak Kurtardi

Afyonkarahisar’da hemzemin geçitte meydana gelen trafik kazasinda, yolcu treninin çarptigi otomobilin sürücüsü son anda araçtan disari atlayarak canini kurtardi. Kurtarma ekipleri sürücüyü yaklasik 15 dakika süren arama çalismasi sonrasi buldu.

Trenin Çarptigi Otomobilin Sürücüsü Canini Araçtan Son Anda Atlayarak Kurtardi
Kaza, Polis Moral Egitim Merkezi yakinindaki hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 03 ABN 969 plakali otomobil ile hemzemin geçitten geçmeye çalisan Hüseyin Sönmez (42) trenin geldigini son anda fark etti. Sönmez’in atlayarak canini kurtardigi otomobile sonrasinda Konya-Izmir seferini yapan yolcu treni çarpti. Otomobili önüne alarak sürükleyen tren olay yerinden yaklasik 150 metre ileride durabildi. Kaza sonrasi bölgeye çok sayida polis, AFAD ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler bir süre çevrede sürücüyü aradi. Ekipler yaklasik 15 dakikalik bir arama çalismasi sonrasi Sönmez’i kaza yerine yakin bir yerde arazide buldu. Saglik durumunun iyi oldugu gözlenen Sönmez ardindan tedbir amaçli hastaneye kaldirildi.

Kazanin ardindan polis tarafindan inceleme baslatilirken, kazaya ilk müdahaleyi ise olay yerine yakin bir bölgede bulunan AFJET isi merkezi çalisanlari yapti.
Kaynak: İHA