Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi'nda, Mevcut Baskan Berk Güven Tazeledi

Izmir’in Aliaga ilçesinde gerçeklesen Esnaf ve Sanatkarlar Odasi seçimlerinde, 672 oy alan mevcut baskani Serdar Berk yeniden baskanliga seçildi.

Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi'nda, Mevcut Baskan Berk Güven Tazeledi
Aliaga Belediye Dügün Salonunda yapilan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Olagan Genel Kurulu Baskanligini, Izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskan Vekili Ibrahim Bayram yapti. Iki listenin yaristigi Kongrede seçimlerde mevcut baskan Serdar Berk beyaz listeyle, Hüseyin Ekren ise sari listeyle yaristi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslanan kongrede, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar ve Izmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Zekeriya Mutlu ile birlikte çesitli siyasi parti baskan ve yöneticilerinin yani sira dernek ve oda temsilcileri de katilim gösterdi. Oy çoklugu ile faaliyet raporlari kabul edildi. Yapilan konusmalarin ardindan, 672 üyenin oyunu alan mevcut baskan Serdar Berk, ikinci kez oda baskani seçildi. Diger aday Hüseyin Ekren 334 oy alirken, 2 oy ise geçersiz sayildi. Seçimlerin ardindan konusma yapan baskan Serdar Berk , "Seçimi ben kazanmadim. Aliaga Esnafi kazandi. Bana destek veren herkese tesekkür ederim. Bundan sonra çalismalarimiza kaldigi yerden devam edecegiz " dedi.

Oda baskanligina seçilen Serdar Berk ’in Yönetim Kurulunda; Gürhan Özberk, Ali Çetin, Mesut Erdogan, Selmet Önal, Mustafa Turna, Serdal Akgün, Korhan Tümer ve Mehmet Zeki Gül yer aldi.
Kaynak: İHA