Cins Köpek Hirsizlari Polis Tarafindan Yakalandi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde cins köpekleri çalan hirsizlar kisa sürede polis ekipleri tarafindan yakalandi. Öte yandan köpek hirsizligi anbean kameraya yansidi.

Cins Köpek Hirsizlari Polis Tarafindan Yakalandi


Edinilen bilgiye göre, sabaha karsi Siteler Mahallesi 177 Sokak’taki evinin önünden kahverengi renkli 50 bin lira degerindeki Kangal cinsi köpeginin çalindigini fark eden Mehmet Genis durumu polis ekiplerine bildirdi. Ayni gece ayni sokakta Ergün Bagli’nin da 70 bin lira degerindeki Alabay cinsi köpeginin çalindigini beyan etmesi üzerine Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Büro Amirligi ekipleri çalisma baslatti. Hayvan hirsizligi konulari ile ilgili olarak yapilan saha ve kamera arastirmasinda, köpekleri çalan sahislari tespit eden polis ekipleri hem çalinan köpekleri hem de çaldigi iddia edilen süphelileri kiskivrak yakaladi. Polis köpekleri bir isletmenin demir merdivenlerine bagli halde buldu. Köpek sahiplerini bulundugu adrese çagirarak çalinan köpekler oldugunu tespit eden polisler, süpheli S.Y. ve C.Ç.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Çalinan köpekler sahiplerine teslim edildi.

Güvenlik kameralari tarafindan anbean kaydedildi

Süphelilerin köpekleri alarak sokakta yürümeleri çevre güvenlik kameralarina yansidi. Güvenlik kameralarindan apartmana ait görüntülerde süpheli demir kapiyi açiyor, sonra köpegin kapisini açarak yanina çagiriyor ve birlikte gittikleri görülüyor. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA